Kerstpakket van € 55 en hoger

Kerstpakketten van € 55 en hoger. Stuk voor stuk bijzonder en uniek te noemen. Alle kerstpakketten hebben een super originele en attractieve uitstraling. U kunt in deze categorie zeker even wegdromen bij het aanschouwen van de meest mooiste en exclusieve kerstpakketten binnen ons assortiment. Dit zijn zeer unieke kerstpakketten die er zeker wat betreft uitstraling en vulling echt uitspringen. Hier vindt u het beste aanbod van luxe kerstpakketten in Nederland en België.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Verrassingspakket van 55 euro
UITVERKOCHT
Verrassingspakket van 55 euro
Inhoud: 1 artikelen
55,00 per stuk
61,27 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten van € 55 en hoger; Luxe kerstpakketten 2024!

Af en toe is het niet erg om eens flink uit te pakken binnen de afdeling kerstpakketten van € 55 en hoger. Natuurlijk zit waardering van binnen, maar uw medewerkers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Toch? Kerstpakkettenplaza.nl heeft weer een geweldige selectie van overvolle kerstpakketten, rijkelijk gevuld met A-merken. Kwalitatief goede en luxe kerstpakketten, voor de harde werkers en de grote genieters. Grote kerstpakketten voor mensen die zich onvoorwaardelijk een jaar lang ingezet hebben voor uw organisatie.

Kerstpakketten van € 55 en hoger voor mannen en vrouwen

De kerstdagen zijn een tijd van rust. Heerlijk bij elkaar zijn en even nergens aan denken. Het assortiment kerstpakketten 2024 van € 55 en hoger bevat veel producten waarmee u heerlijk zult kunnen ontspannen. Geniet bijvoorbeeld van de oosterse doucheproducten van Rituals of een warme fleeceplaid of vuurkorf in uw kerstpakket. Ontspanning is misschien wel het fijnste wat een mens kan krijgen. Verras uw medewerkers met een cadeau waar ze helemaal ‘zen’ van worden, dan kunnen ze in het nieuwe jaar weer gemotiveerd aan de slag!

Deel het Kerstpakketten eens anders uit! Extra leuk!

Als u een keuze heeft kunnen maken uit onze kerstpakketten van € 55 en hoger, is het tijd om de pakketten te gaan uitdelen aan uw medewerkers. Hoe doet u dat? Wij snappen dat het niet altijd mogelijk is om in een drukke periode een borrel of feest te organiseren. Daarom kunt u bij ons gebruik maken van huis-aan-huis zendingen voor uw kerstpakket. Op die manier krijgt iedere collega zijn kerstgeschenk direct thuis geleverd en bespaart u zich wellicht tijd in de toch al hectische kerstperiode.

Andere informatie of prijscategorieën?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Deze zijn verdeeld over 9 prijscategorieën. Zijn de geschenken in de categorie van € 55 en hoger uitverkocht, kijk dan even bij de categorie kerstpakketten van € 45 tot € 50 euro of de kerstpakketten van € 35 tot € 40 euro.
Mocht u liever onder de € 55 euro een attentie geven, dan kunt u deze vinden bij de kerstpakketten van € 50 tot € 55 euro.

Meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!


Kerstpakket € 55 en hoger kopen