Personeelsgeschenken

Personeelsgeschenken? Bekijk onze collectie van meer dan 1.300 prachtige personeelsgeschenken! U weet toch dat het schenken van personeelsgeschenken aan medewerkers een belangrijke traditie binnen de beloningsstructuur van een bedrijf is? Een personeelsgeschenk laat zien dat je als werkgever betrokken bent bij je medewerkers en hun inzet waardeert. Het is dan ook een uitstekende manier om je medewerkers te bedanken voor hun harde werk gedurende het jaar en ze een fijne feestdagen te wensen. Op onderstaande pagina laten we u de meest uiteenlopende opties voor een geweldig personeelsgeschenk zien! Het belang van personeelsgeschenken, onderschat het niet!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Personeelsgeschenken bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je een ruim assortiment aan speciale personeelsgeschenken, die snel en voordelig worden bezorgd in Nederland en België. Onze collectie bestaat uit hoogwaardige producten van bekende merken en is samengesteld met oog voor kwaliteit en originaliteit. We hebben de grootste collectie tegen de beste prijs, zodat je altijd een passend kerst geschenk kunt vinden voor jouw personeel.

Voordelen van het schenken van een personeelsgeschenk

Het schenken van een personeelsgeschenk heeft verschillende voordelen voor zowel werkgever als werknemer. Hieronder vind je enkele belangrijke voordelen:

Personeelsgeschenken

Waardering tonen: Het schenken van een personeelsgeschenk is een manier om je waardering te tonen aan jouw medewerkers. Het laat zien dat je hun inzet waardeert en dat je hun harde werk erkent.

Motivatie verhogen: Een personeelsgeschenk kan de motivatie van jouw medewerkers verhogen. Door het geven van een kerst geschenk voelt jouw personeel zich gewaardeerd en gemotiveerd om hun werk voort te zetten. Op zoek naar de kerstpakketten uitverkoop?

Binding versterken: Het schenken van een personeelsgeschenk kan bijdragen aan het versterken van de binding tussen werkgever en werknemer. Het laat zien dat je als werkgever betrokken bent bij jouw medewerkers en dat je hun inzet waardeert.

Positieve sfeer creëren: Een personeelsgeschenk kan bijdragen aan het creëren van een positieve sfeer binnen het bedrijf. Medewerkers voelen zich gewaardeerd en zullen hierdoor ook positiever tegenover het bedrijf staan.

Loyale werknemers: Het schenken van een personeelsgeschenk kan bijdragen aan het creëren van loyaliteit bij jouw medewerkers. Door het tonen van waardering voelen medewerkers zich gewaardeerd en zullen ze eerder loyaal blijven aan het bedrijf.

Veelgestelde vragen omtrent personeelsgeschenk bestellen

Wat is een goed personeelsgeschenk?

Een goed personeelsgeschenk is een geschenk dat past bij de interesse en smaak van jouw medewerkers. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je een ruim assortiment aan speciale personeelsgeschenken, die je zelf kunt samenstellen en aanpassen aan de wensen van jouw medewerkers.

Kan ik mijn personeelsgeschenken personaliseren?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je jouw personeelsgeschenken personaliseren. We bieden verschillende mogelijkheden om het geschenk te voorzien van een persoonlijke touch, zoals het bedrukken van het geschenk met het bedrijfslogo of het toevoegen van een persoonlijke boodschap.

Moet ik voor elk personeelslid hetzelfde geschenk kopen?

Nee, het is niet verplicht om voor elk personeelslid hetzelfde geschenk te kopen. Het is juist leuk om het geschenk af te stemmen op de interesses en smaak van de individuele medewerkers. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je zelf het personeelsgeschenk samenstellen en aanpassen aan de wensen van jouw medewerkers.

Moet ik veel geld uitgeven aan een personeelsgeschenk?

Nee, het gaat niet om de prijs van het geschenk, maar om de aandacht die je eraan besteedt. Een klein en persoonlijk geschenk kan net zo waardevol zijn als een duurder geschenk. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruim assortiment aan geschenken voor verschillende budgetten, zodat er altijd een passend geschenk is voor jouw bedrijf.

Wanneer is het beste moment om personeelsgeschenken te geven?

Het beste moment om deze geschenken te geven is tijdens de feestdagen, zoals kerst of nieuwjaar. Dit is een periode waarin medewerkers vaak extra inzet tonen en het is dan ook een mooi moment om je waardering te tonen. Maar ook buiten de feestdagen om kun je als werkgever waardering tonen door middel van een geschenk, bijvoorbeeld bij jubilea of andere bijzondere gelegenheden.

Conclusie

Personeelsgeschenken zijn een mooie manier om jouw waardering te tonen aan jouw medewerkers en kan bijdragen aan het verhogen van de motivatie en loyaliteit van jouw werknemers. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je een ruim assortiment aan speciale personeelsgeschenken die snel worden bezorgd in Nederland en België. Het gaat niet om de prijs van het kerst geschenk, maar om de aandacht die je eraan besteedt. Door het geschenk af te stemmen op de individuele interesses en smaak van jouw personeel, laat je zien dat je als werkgever betrokken bent bij jouw werknemers en hun inzet waardeert. Bekijk ook eens de kerstpakketten trends 2024 of onze kerstpakketten top 10!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten personeelsgeschenken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Personeelsgeschenk bestellen