Zakelijk kerstpakket

Kerstpakkettenplaza.nl: de beste keuze voor zakelijke kerstpakketten! Als de feestdagen naderen, is het voor veel bedrijven tijd om te beslissen wat ze aan hun werknemers en klanten willen geven als zakelijk kerstpakket. Zakelijke kerstpakketten zijn een populaire keuze, omdat ze een blijk van waardering zijn voor de harde werk en loyaliteit van werknemers en tegelijkertijd kunnen helpen bij het versterken van relaties met klanten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van zakelijke kerstpakketten, dan is Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze voor u.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een zakelijk kerstpakket tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding in Nederland en België

Een van de belangrijkste voordelen van Kerstpakkettenplaza.nl is de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en België. Door jarenlange ervaring in de branche hebben we de beste producten tegen de meest concurrerende prijzen kunnen vinden. Hierdoor kunnen we u hoogwaardige kerstpakketten aanbieden tegen een betaalbare prijs. En het beste is dat we gratis bezorgen vanaf een bestelling van €750 exclusief BTW.

Ruime ervaring in het leveren van een kerstpakket met zakelijk karakter

Kerstpakkettenplaza.nl heeft ruime ervaring in het leveren van zakelijke kerstpakketten in verschillende maten en vormen. Of het nu gaat om kleine of grote kerstattenties, wij hebben het juiste aanbod. We hebben in de loop der jaren veel klanten bediend en begrijpen de behoeften en wensen van bedrijven als het gaat om kerstpakketten. We hebben ons assortiment samengesteld op basis van de beste producten en trends en bieden een breed scala aan keuzes voor elk budget. Zakelijk kerstpakket voor uw relaties leveren? Natuurlijk regelen we het graag voor u!

Zakelijke kerstpakketten

Een eigen zakelijk kerstpakket kiezen is mogelijk

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we ook dat bedrijven hun werknemers een persoonlijke touch willen geven. Daarom bieden we de mogelijkheid om een eigen kerstpakket te kiezen. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om een breed scala aan hoogwaardige producten aan te bieden, zodat u uw eigen kerstpakket kunt samenstellen en aanpassen aan uw wensen. Een eigen kerstpakket kiezen geeft een persoonlijke touch aan het geschenk en laat zien dat u zich bewust bent van de individuele behoeften en smaken van uw werknemers.

Kerstpakket met zakelijk karakter versterkt relaties en imago

Het geven van een kerstpakket met zakelijk karakter is een uitstekende manier om relaties met werknemers en klanten te versterken. Het toont waardering voor de inzet en loyaliteit van werknemers en versterkt de band tussen het bedrijf en zijn klanten. Het is ook een geweldige manier om uw bedrijfsimago te verbeteren. Klanten en werknemers zullen uw bedrijf zien als een bedrijf dat geeft om hun werknemers en klanten, wat kan bijdragen aan een positief imago van uw bedrijf.

Kerstpakkettenplaza.nl heeft ruime ervaring in het leveren van zakelijke kerstpakketten, zowel groot als klein. Met ons ruime aanbod aan kerstpakketten zit er voor elk bedrijf en budget een geschikt kerstpakket tussen. Specifiek op zoek naar bedrijfsgeschenken? Ook deze bieden we!

Zakelijk kerstpakket bestellen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u gemakkelijk en snel een zakelijk kerstpakket bestellen. U heeft de keuze uit verschillende thema’s en pakketten die variëren in prijs en inhoud. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxe kerstpakket, een duurzaam kerstpakket of een kerstpakket met lokale producten. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u altijd een passend kerstpakket voor uw bedrijf.

Kerstpakkettenplaza.nl staat bekend om haar beste prijs/kwaliteitverhouding van Nederland en België. Wij garanderen dat u bij ons de beste kwaliteit kerstgeschenken krijgt voor een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij ook nog eens gratis bezorging vanaf € 750 excl. BTW. Hierdoor kunt u eenvoudig en voordelig uw kerstpakket met zakelijk karakter bestellen.

Kleine kerstattentie zakelijk

Wilt u liever een kleinere kerstattentie aan uw klanten of relaties geven? Dan bieden wij bij Kerstpakkettenplaza.nl ook de mogelijkheid om te kiezen voor een kleine kerstattentie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd chocoladegeschenk of een mooie fles wijn. Ook voor deze kleinere kerstattenties geldt dat u zelf de keuze heeft uit ons ruime assortiment.

Kerstcadeau klanten

Het geven van een kerstcadeau aan klanten is een mooie manier om de relatie met hen te versterken. Het laat zien dat u waarde hecht aan de samenwerking en aan hen als klant. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij ook de mogelijkheid van een kerstcadeau samen stellen speciaal voor uw klanten. Hierdoor kunt u uw klanten verrassen met een zakelijk cadeau dat past bij uw bedrijf en bij de relatie die u met hen heeft. Kerstpakket relaties? Het mag niet ontbreken!

Kerstpakket zakelijk 2024

Een kerstpakket zakelijk geven is niet alleen leuk voor uw medewerkers of relaties, maar het is ook goed voor het imago van uw bedrijf. Door het geven van een kerstpakket laat u zien dat u waardering heeft voor uw medewerkers of relaties. Dit zorgt voor een positieve sfeer binnen het bedrijf en kan bijdragen aan het versterken van de onderlinge band!

Conclusie

Tot slot willen we nog benadrukken dat het geven van een kerstpakket met zakelijk karakter niet alleen waardering toont, maar ook bijdraagt aan het imago van je bedrijf. Het laat zien dat je betrokken bent bij je medewerkers en zakenrelaties en dat je oog hebt voor hun persoonlijke wensen en behoeften. Zo kun je het contact versterken en een goede relatie opbouwen met de mensen met wie je samenwerkt.

Bij Kerstpakkettenplaza.nl helpen we je graag bij het vinden van het perfecte zakelijke kerstgeschenk. Of het nu gaat om een kleinere attentie of een groot kerstpakket, wij staan voor je klaar met ons uitgebreide assortiment en jarenlange ervaring. Zo kun je met een gerust hart het einde van het jaar inluiden en je medewerkers en zakenrelaties laten zien dat je aan ze denkt.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Op zoek naar iets anders? Kijk bijvoorbeeld eens naar onze kerstcadeaus specifiek voor uw personeel.

Zakelijk kerstpakket bestellen