Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun het Tuberculosefonds met uw kerstpakket!

Het KNCV Tuberculosefonds zet zich in om wereldwijd tuberculose te bestrijden. Dit doet zij door effectieve, efficiënte en duurzame bestrijdingsstrategiën te ontwikkelen en uit te voeren. Dit doen zijn onder andere door middel van beleidsontwikkeling, advisering, onderzoek enz. naar tuberculose en de bestrijding daarvan. Het uiteindelijke doel is om samen met haar partners de tuberculose per 2050 volledig uit te bannen. Opsporing en behandeling van tuberculose patiënten wereldwijd is daarvan een belangrijke kerntaak. Met een tijdige en juiste behandeling is tuberculose in veel gevallen te genezen. Jaarlijks sterven er echter nog steeds mensen aan tuberculose. Het KNCV Tuberculosefonds is een van de grootste tbc-bestrijdingsorganisaties ter wereld.

Gegevens:

Postadres

Postbus 146
2501 CC Den Haag

Bezoekadres

Parkstraat 17
2514 JD Den Haag

070-4167222, 
070-3584004

info@kncvtbc.nl
www.kncvtbc.nl

IBAN: NL37INGB0000000130
BIC: INGBNL2A
KvK nr: 40408837