Kerstpakket bedrijven

Bent u op zoek naar verrassende kerstpakketten voor uw medewerkers? Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u meer dan 1.300 verschillende kerstpakketten, allemaal goed gevuld met kwalitatief hoogwaardige producten. Ieder bedrijf is anders, zo ook ons kerstpakket voor bedrijven! Kies eenvoudig het beste kerstpakket voor uw bedrijf!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe Kerstpakkettenplaza.nl het perfecte kerstpakket voor bedrijven biedt

Als het gaat om het vinden van het perfecte kerstpakket voor bedrijven, zoekt u natuurlijk naar kwaliteit, originaliteit en een ruime keuze aan opties. Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat als geen ander. Met ons uitgebreide assortiment van overige kerstpakketten voor bedrijven bieden wij een fantastische hoogwaardige selectie van kerstgeschenken die uw medewerkers en zakenrelaties zeker zullen waarderen.

Waarom Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze is voor bedrijven

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van kerstpakketten voor uw bedrijf, dan biedt Kerstpakkettenplaza.nl u vele voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Uitgebreid assortiment kerstpakketten voor bedrijven

Kerstpakketten voor bedrijven

Bij Kerstpakkettenplaza.nl, de kerstpakketten winkel van Nederland! Wij hebben we een breed scala aan kerstpakketten voor bedrijven om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een kerstpakket met lekkernijen, een luxueus pakket met exclusieve producten, of een pakket met ecologische producten, bij ons vindt u het allemaal. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om zo aan de diverse smaken en voorkeuren van uw medewerkers en zakenrelaties te voldoen.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we aanbieden. Onze kerstpakketten zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde producten van gerenommeerde merken, zodat u kunt vertrouwen op de beste kwaliteit. Van heerlijke delicatessen tot stijlvolle woonaccessoires en praktische gadgets, al onze producten zijn van de beste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw kerstpakketten een blijvende indruk achterlaten.

Originaliteit en exclusiviteit

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we dat een kerstpakket niet alleen van hoge kwaliteit maar ook verrassend moet zijn. Daarom bieden we producten die u niet overal zult vinden. Van handgemaakte ambachtelijke producten tot zelf geproduceerde artikelen, onze kerstpakketten zijn gevuld met verrassende en bijzondere geschenken die uw medewerkers en zakenrelaties zullen verrassen en waarderen.

Flexibele opties voor ieder bedrijf

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk bedrijf zijn eigen behoeften heeft als het gaat om kerstpakketten. Daarom bieden we flexibele opties om aan uw specifieke wensen te voldoen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende formaten, thema’s en prijsklassen, zodat u het kerstpakket kunt samenstellen dat perfect bij uw bedrijf past. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om kerstpakketten op maat te laten maken, zodat u uw eigen pakket kunt creëren met producten die speciaal voor uw bedrijf zijn geselecteerd.

Gemakkelijk en efficiënt bestellen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om het bestelproces zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken voor bedrijven. Onze gebruiksvriendelijke website stelt u in staat om eenvoudig door ons assortiment te bladeren, producten te vergelijken en uw kerstpakketten voor bedrijven online te bestellen. We bieden ook verschillende betalingsmogelijkheden en leveringsopties, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw bedrijf past. Bovendien bieden we een uitstekende klantenservice om u te ondersteunen bij vragen of speciale verzoeken.

Kerstpakketten voor bedrijven? Kies voor Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we diverse kerstpakketten voor bedrijven die perfect zijn voor verschillende doelgroepen en gelegenheden. Hier zijn enkele voorbeelden van onze kerstpakketten:

Culinair Genieten

Dit kerstpakket kado is perfect voor de fijnproevers onder uw medewerkers en zakenrelaties. Het bevat een selectie van heerlijke delicatessen, zoals ambachtelijke kazen, fijne wijnen, exclusieve olijfolie en luxe chocolade. Daarnaast bevat het pakket ook kwalitatieve keukenaccessoires, zoals een luxe snijplank en een hoogwaardige olijfhouten lepel. Met dit kerstpakket voor bedrijven kunnen uw medewerkers en zakenrelaties genieten van een culinair feest tijdens de feestdagen.

Eerlijke kerstpakketten voor bedrijven

Als uw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, zijn deze kerstpakketten een uitstekende keuze. Het bevat een selectie van eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld fairtrade chocolade, biologische thee en herbruikbare waterflessen. Deze pakketten zijn niet alleen goed voor het milieu, maar laten ook zien dat uw bedrijf zich inzet voor de aarde.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket voor bedrijven? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten voor bedrijven bestellen