Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Mensen met een missie met uw kerstpakket!

Mensen met een Missie ondersteunt kleinschalige ontwikkelingsprojecten in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en Oost-Europa vanuit de katholieke missionaire traditie. Samen met onze partners werken wij aan vrede en gerechtigheid.

Het is onze overtuiging dat het werk in deze landen bij uitstek door de mensen dáár kan worden uitgevoerd. Daarom steunen wij onze partnerorganisaties vooral financieel. Alleen op verzoek van onze partners in het Zuiden zendt Mensen met een Missie ontwikkelingswerkers uit. Bijvoorbeeld als er behoefte is aan kennis en expertise, waar de lokale organisatie zelf niet over beschikt. 

Mensen met een Missie versterkt de kracht van faith-based basisorganisaties in het Zuiden die zich inzetten voor sociale gerechtigheid. Ook draagt zij bij aan beleidsbeïnvloeding en voorlichting in Nederland. Mensen met een Missie helpt gemarginaliseerde groepen, ongeacht hun geloofsovertuiging, op te komen voor zichzelf.

Mensen met een Missie gelooft in de kracht van gemeenschappen, van mensen die solidair en georganiseerd zelf de strijd aangaan vóór sociale gerechtigheid en tegen het maatschappelijke onrecht dat zij ervaren. Mensen met een Missie onderscheidt zich van veel andere organisaties door de steun aan een sterk netwerk van lokale gemeenschappen en veelal kleine organisaties die zich inzetten voor de verandering van machtsverhoudingen. Wij investeren in mensen, niet in stenen. Veranderingen moeten van onderop, van de mensen zelf komen.

Een persoonlijke benadering, wederzijds respect en kleinschaligheid zijn voor de werkwijze van Mensen met een Missie essentieel. Aansluiten bij lokale initiatieven, daar staan we voor!

Gegevens:

Postadres

Postbus 16442
2500 BK Den Haag

Bezoekadres

Lutherse Burgwal 10
2512 CB Den Haag

070 – 31 36 700

www.mensenmeteenmissie.nl