Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Steun Stichting Armoedefonds met uw kerstpakket!

Hoewel Nederland tot de rijkste landen van Europa behoort, is ook hier armoede. Ruim 1 miljoen Nederlanders, met een uitkering of inkomen uit werk, leven in armoede. Veel mensen met financiële zorgen zijn afhankelijk van de ondersteuning van lokale hulporganisaties. Hulp die onmisbaar is en een groot verschil kan maken. Er zijn organisaties die een uithuiszetting kunnen voorkomen, die ervoor zorgen dat kinderen hun verjaardag kunnen vieren of die zich inzetten om mensen met schulden te helpen met hun administratie. Er zijn vele vrijwilligers elke dag in de weer om armoede te bestrijden of de gevolgen van armoede te verzachten. Stichting Armoedefonds geeft financiële steun aan deze lokale hulporganisaties zodat zij hun onmisbare werk kunnen blijven voortzetten.
Wij kunnen dit niet alleen en zijn afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Ook u kunt ons helpen. Samen staan we sterk!

Gegevens:

Postadres:
Sportlaan 18 A, 5242 CR Rosmalen

Bezoekadres:
Sportlaan 18 A, 5242 CR Rosmalen

Tel: 073-744 0181

www.armoedefonds.nl
info@armoedefonds.nl

Bank: NL19 INGB 0006 263 841