Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Stichting Armoedefonds met uw kerstpakket!

Hoewel Nederland tot de rijkste landen van Europa behoort, is ook hier armoede. Ruim 1 miljoen Nederlanders, met een uitkering of inkomen uit werk, leven in armoede. Veel mensen met financiële zorgen zijn afhankelijk van de ondersteuning van lokale hulporganisaties. Hulp die onmisbaar is en een groot verschil kan maken. Er zijn organisaties die een uithuiszetting kunnen voorkomen, die ervoor zorgen dat kinderen hun verjaardag kunnen vieren of die zich inzetten om mensen met schulden te helpen met hun administratie. Er zijn vele vrijwilligers elke dag in de weer om armoede te bestrijden of de gevolgen van armoede te verzachten. Stichting Armoedefonds geeft financiële steun aan deze lokale hulporganisaties zodat zij hun onmisbare werk kunnen blijven voortzetten.
Wij kunnen dit niet alleen en zijn afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Ook u kunt ons helpen. Samen staan we sterk!

Gegevens:

Postadres:
Sportlaan 18 A, 5242 CR Rosmalen

Bezoekadres:
Sportlaan 18 A, 5242 CR Rosmalen

Tel: 073-744 0181

www.armoedefonds.nl
info@armoedefonds.nl

Bank: NL19 INGB 0006 263 841