Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Natural kerstpakketten

Natural kerstpakketten

Natural kerstpakketten. Met dit mooie lifestyle design dat breed combineerbaar is, wordt aandacht gegeven aan ons klimaat. Onze relatie met de natuur wordt in deze kerstlijn prachtig vormgegeven. Natuurlijk mooi, duurzaam en het goede doel dienend middels een afdracht aan Trees for All, dat is de Natural kerstpakketten lijn. De natuur, het bos, de bomen zijn van levensbelang voor de wereld. Dit MVO thema Natural staat in het teken van de natuur. Derhalve zal het u opvallen dat onthaasten, uitrusten en ontspannen van deze producten afstraalt. Natural kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!