Wat leuk dat u onze site bezoekt!

Op dit moment zijn wij gesloten en genieten van onze vakantie - op maandag 14 februari zijn we weer volledig operationeel. Onze klantenservice is en blijft onveranderd bereikbaar.

Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal vanaf 1 augustus weer zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Als eerste op de hoogte blijven van alle tips, weetjes en de leukste kerstpakketten? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment!

 

Betaalbare kerstpakketten

Betaalbare kerstpakketten – veel mogelijkheden!

Vaak horen we dat mensen op zoek zijn naar een betaalbaar kerstpakket. Een kerstpakket hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Bij ons vindt u voor ieder budget een leuk en betaalbaar kerstpakket. Door onze gerichte inkoop en grote afname kunnen wij voordelig inkopen en u betaalbare kerstpakketten aanbieden. Met name in de economisch mindere tijden moet er extra bezuinigd worden en dat is in het bedrijfsleven vaak te merken. Het zijn vaak de extraatjes die dan achterwege gelaten worden, zoals de kerstpakketten. Maar moet u hier echt op bezuinigen? Nee, want er zijn ook goedkopere opties. Het hoeft namelijk niet een duur kerstpakket te zijn of een groot, het gaat om het idee dat u aan anderen denkt en hen iets extra’s gunt. Een betaalbaar kerstpakket is dan een goede optie en daar helpen wij u graag mee. De kerstpakketten behoren inmiddels tot een traditie die in stand gehouden moet worden en daar helpen wij u graag bij. Steeds meer bedrijven sluiten zich er bij aan en willen dan ook niet besparen op de kerstpakketten en willen het ritueel al zeker niet achterwege laten. Als u toch een leuk kerstgeschenk wilt geven, kunt u kiezen voor een betaalbaar kerstpakket. Er zijn verschillende prijscategorieën waar dat u dan naar kunt kijken en dan ziet u ook dat er veel mooie traditionele kerstpakketten worden aangeboden. U kunt bij ons in iedere prijsklasse leuke kerstpakketten uitzoeken. U kunt middels een eigen keuze kerstpakket ook uw medewerkers zelf een kerstpakket uit laten kiezen. Het is allemaal aan u, want u beheert de financiën en weet wat er per persoon besteed kan worden aan de leuke kersttraditie.

Betaalbare kerstpakketten; Kerstpakket kiezen met ieder budget

Een groot bedrijf, een klein bedrijf, een bedrijf met een groot budget, een bedrijf met een klein budget, wij vinden het belangrijk dat wij al onze klanten van dienst kunnen zijn. Daarom hebben wij voor ieder budget betaalbare kerstpakketten. We maken ieder jaar weer een nieuwe selectie aan kerstpakketten en daar kunt u nu alvast een kijkje bij nemen. De kerstpakketten voor 2022 staan allemaal weer online, dus gaat u nu ook bekijken wat uw voordelen zijn en kies een pakket uit dat aan uw wensen voldoet. Het is aan te raden dat u van tevoren weet wat u per pakket of per medewerker te besteden heeft, van daaruit kunt u namelijk gerichter zoeken of een offerte aanvragen bij ons. Met een offerte weet u zeker waar dat u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Afspraak is bij ons echt afspraak en daarom zorgen wij graag dat uw wensen bij ons bekend zijn, zodat wij u snel verder kunnen helpen en een betaalbaar kerstpakket uit kunnen kiezen samen met u.

Verras anderen met een betaalbaar kerstpakket

Met de kerstdagen krijgt u toch ook zin om anderen te verrassen? Kiest u er daarom nu voor om anderen een mooi kerstpakket te schenken. Welk pakket het dit jaar gaat worden, beslist u helemaal zelf. Heeft u een vast bedrag in gedachten of wilt u graag een kerstpakket met drank en eten? Een traditioneel kerstpakket kan heel goed in de smaak vallen en is ook ieder jaar weer erg speciaal. Er zijn zoveel kerstpakketten, ieder jaar weer, daarom kunt u maar beter de tijd nemen en de afbeeldingen bekijken. Dit geeft u een goed beeld van de inhoud van de pakketten en dit geeft u ook een indruk van hoe de speciale kerstpakketten geleverd kunnen worden. Wacht daar daarom ook niet mee, maar zorg dat u de speciale kerstpakketten vandaag nog gaat bekijken en tot een keuze kunt komen. Hoe eerder u er bij bent, des te groter de kans dat alles nog op voorraad is of besteld kan worden.

Mogelijkheden betaalbare kerstpakketten

Ieder jaar staan er weer veel mooie kerstpakketten op u te wachten. De foodpakketten, de drankpakketten, de goede doelen pakketten en uiteraard ook de traditionele kerstpakketten. Maar er zijn er nog veel meer en deze zijn allemaal online te bewonderen. Het is dan ook goed dat u de tijd gaat nemen om het huidige aanbod te bekijken, zodat u weet hoe dat u anderen dit jaar kunt verrassen. Misschien wilt u wel voor een vast bedrag per persoon een kerstpakket kiezen, ook dit kan. Mocht u het erg druk hebben, dan kunt u ook uw wensen doorgeven aan onze medewerkers en kijken zij graag met u mee naar de mogelijkheden. Er kan namelijk naar de prijs gekeken worden, maar ook naar de kleur of naar een thema. Het is geheel aan u, maar komt u er even niet uit, dan helpen wij u graag verder. Ieder jaar zorgen wij weer voor veel tevreden klanten en wij hopen dit jaar u ook te mogen verwelkomen. Er kan altijd geheel vrijblijvend contact met ons op worden genomen, zodat wij u van dienst kunnen zijn.

Klik op de afbeelding voor betaalbare kerstpakketten!

Betaalbare kerstpakketten – veel mogelijkheden!