Bierpakketten

Een heerlijk bierpakket voor de bourgondische genieter. Een kerstpakket met bier is vaak niet alleen heel lekker, maar ook een lust voor het oog! Bierpakketten staan bekend als robuust en stoer. Leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen. Wij hebben bierpakketten voor iedereen, in elke prijsklasse. Van Belgisch bier tot speciaalbier in uw kerstpakket, u bent hier aan het juiste adres. Kijk rustig rond en vraag daarna een vrijblijvende offerte aan. Proost!

Naar alle drankpakketten

Geen producten gevonden!

Het bier kerstpakket; een uniek cadeau

Nederland is een echt bierland. Met oer-Hollandse biermerken als Heineken, Amstel en Hertog-Jan mag Nederland zich absoluut rekenen tot de wereldtop. De bierpakketten vormen daar geen uitzondering op! Zowel pils als speciaalbier zit in uw drankpakket. Wat u ook lekker vindt, bij kerstpakkettenplaza.nl is het goed geregeld.

Bierpakketten zijn prachtige geschenken

De populariteit van speciaalbier groeit in Nederland. Volgens ons zou dit weleens door de bierpakketten kunnen komen! Door uw medewerkers een bierpakket te schenken, laat u ze kennismaken met verrassende nieuwe smaken. Zo kunnen ze heerlijk tot rust komen, onder het genot van een lekker biertje. Kerstmis gaat tenslotte over genieten!

Bierpakket vol variatie

Bierpakketten heb je in alle soorten en maten. Dat is niet zo gek, want elk bier heeft haar verschillende smaak en uiterlijk. Nederlands oud bruin bier is bijvoorbeeld zoet, met weinig alcohol, terwijl Belgisch oud bruin bier juist wat zuurder is. Medewerkers met een nog verfijndere smaak? Probeer bijvoorbeeld eens een kerstpakket met witbier, een troebel bier dat smaken van kruiden en Citrus bevat.

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht