Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Bierpakketten

Een heerlijk bierpakket voor de bourgondische genieter. Een kerstpakket met bier is vaak niet alleen heel lekker, maar ook een lust voor het oog! Bierpakketten staan bekend als robuust en stoer. Leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen. Wij hebben bierpakketten voor iedereen, in elke prijsklasse. Van Belgisch bier tot speciaalbier in uw kerstpakket, u bent hier aan het juiste adres. Kijk rustig rond en vraag daarna een vrijblijvende offerte aan. Proost!

Naar alle drankpakketten

Geen producten gevonden!

Het bier kerstpakket; een uniek cadeau

Nederland is een echt bierland. Met oer-Hollandse biermerken als Heineken, Amstel en Hertog-Jan mag Nederland zich absoluut rekenen tot de wereldtop. De bierpakketten vormen daar geen uitzondering op! Zowel pils als speciaalbier zit in uw drankpakket. Wat u ook lekker vindt, bij kerstpakkettenplaza.nl is het goed geregeld.

Bierpakketten zijn prachtige geschenken

De populariteit van speciaalbier groeit in Nederland. Volgens ons zou dit weleens door de bierpakketten kunnen komen! Door uw medewerkers een bierpakket te schenken, laat u ze kennismaken met verrassende nieuwe smaken. Zo kunnen ze heerlijk tot rust komen, onder het genot van een lekker biertje. Kerstmis gaat tenslotte over genieten!

Bierpakket vol variatie

Bierpakketten heb je in alle soorten en maten. Dat is niet zo gek, want elk bier heeft haar verschillende smaak en uiterlijk. Nederlands oud bruin bier is bijvoorbeeld zoet, met weinig alcohol, terwijl Belgisch oud bruin bier juist wat zuurder is. Medewerkers met een nog verfijndere smaak? Probeer bijvoorbeeld eens een kerstpakket met witbier, een troebel bier dat smaken van kruiden en citrus bevat.