Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Biologisch kerstpakket

Denkt u aan een (h)eerlijk biologisch kerstpakket voor uw werknemers? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op Kerstpakkettenplaza.nl kiest u heel eenvoudig uit het beste en grootste assortiment biologische kerstpakketten.

Dankzij de uitgebreide, slimme zoekfunctie op onze site vindt u snel en makkelijk een biologisch kerstpakket dat past binnen uw budget en bij het karakter van uw organisatie. U kunt (biologische) kerstpakketten kiezen op thema, prijsklasse, productcategorie of trefwoord!

Biologische kerstpakketten bestelt u eenvoudig en snel op Kerstpakkettenplaza.nl. Steeds meer bedrijven houden zich bezig met duurzaamheid en willen dit ook met de kerst uitdragen. Met een zeer ruim aanbod dat elk jaar groter wordt is dit dé website waar u terecht kunt voor al uw wensen op het gebied van biologische en duurzame pakketten. Een biologisch kerstpakket wordt steeds populairder en de vraag stijgt ieder jaar. Vele mensen weten niet precies wat de term inhoudt en welke mogelijkheden het biedt. Bekijk de uitgebreidde collectie op deze pagina en kies voor duurzaamheid, verantwoord en biologisch.

Denkt u dit jaar aan een biologisch kerstpakket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Biologisch is dé manier om lekker en divers eten te produceren met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Van biologische wijn tot bio-organische chips. Met vele biologische producten in ons assortiment stelt u gemakkelijk een natuurlijk kerstpakket samen. Onze biologische kerstpakketten zijn voorzien van artikelen die vervaardigd zijn uit biologische teelt en voldoen aan de eisen op het gebied van milieu, natuur, landschap, het welzijn van dieren en productiemethoden. Steeds meer bedrijven richten hun productieproces zo milieuvriendelijk in. Zelfs bij de keuze voor een kerstpakket kan men daarop inspelen. Hiermee geeft u een duidelijke boodschap aan de ontvanger.


Eerlijk blauw thumbnail
Uitverkocht
Eerlijk blauw
Per stuk: € 25,00
€ 28,75 incl. BTW
Pakketinhoud: 10 art.
Inpaklocatie: 23
Meer info
Heerlijk groen thumbnail
Uitverkocht
Heerlijk groen
Per stuk: € 27,00
€ 29,07 incl. BTW
Pakketinhoud: 14 art.
Inpaklocatie: 23
Meer info
Wij houden van eerlijk thumbnail
Uitverkocht
Wij houden van eerlijk
Per stuk: € 34,00
€ 38,59 incl. BTW
Pakketinhoud: 14 art.
Inpaklocatie: 23
Meer info
Van de barn thumbnail
Uitverkocht
Van de barn
Per stuk: € 35,00
€ 39,38 incl. BTW
Pakketinhoud: 12 art.
Inpaklocatie: 5
Meer info
Ambachtelijke Hollander thumbnail
Uitverkocht
Ambachtelijke Hollander
Per stuk: € 47,50
€ 52,93 incl. BTW
Pakketinhoud: 25 art.
Inpaklocatie: 6
Meer info
Verlichte topbox thumbnail
Uitverkocht
Verlichte topbox
Per stuk: € 52,50
€ 61,14 incl. BTW
Pakketinhoud: 19 art.
Inpaklocatie: 6
Meer info


Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10