Aparte kerstpakketten

Aparte kerstpakketten zijn een bijzonder kerstgeschenk. Vaak hebben deze aparte kerstpakketten een bijzonder hoofditem(s) waardoor het zich van de rest onderscheidt. Het aparte kerstgeschenk kan ook een bepaald thema hebben zoals een land, een bepaalde streek of provincie enzovoorts of in een bepaalde stijl zijn uitgevoerd. Wellness kerstpakketten zoals die van Rituals of  pakketten speciaal samengesteld voor vrouwen of mannen hebben vaak ook een bijzonder karakter. Dit zijn allemaal speciale zaken die een kerstpakket extra bijzonder kunnen maken.

Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld een gepatenteerde servieslijn, zoals die van Jamie Oliver of Blond Amsterdam, die een kerstpakket extra apart kunnen maken. Maar een fraai designobject, zoals een mooie etagère, een bijzonder vormgegeven wijnfleshouder of bijvoorbeeld een Dutch Design Chair kunnen een kerstpakket apart maken.

Aparte kerstpakketten  voor bijzonder mensen!

Het is ook apart om een kerstpakket zelf samen te stellen. Door zelf de artikelen uit te kiezen maakt u er een persoonlijk kerstpakket van, uniek in zijn soort. Dat is nog eens een apart kerstpakket! Het is ook mogelijk om uw medewerkers zelf een keuze te laten maken. Het ligt eraan welke variant u kiest, want wij hebben daar drie mogelijkheden voor. U kunt ervoor kiezen ze via internet een selectie te laten maken of hun kerstcadeau(s) uit een fraaie brochure te laten kiezen. Geheel naar eigen inzicht en smaak hebben ze dan zelf de vrijheid en de keuze om voor hun een persoonlijk en apart voor henzelf een kerstpakket te kiezen.

Aparte kerstpakketten voor speciale zakelijke relaties!

Dit jaar een echt apart geschenk geven kan ook door iets totaal anders dan een traditioneel kerstpakket te geven. Bij ons heeft u de keuze om uit verschillende aparte ‘kerstpakketten’ te kiezen. Naast de Nationale Tijdschriften bon kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor een foto op linnen, een kunstwerk (beelden) of een Belevenis. Met foto op linnen biedt u de ontvanger de mogelijkheid om zijn of haar favoriete foto te vereeuwigen op doek. Een zeer leuk en apart kerstkado.

Een Belevenis is een vrij nieuw alternatief voor een kerstpakket en iets totaal anders.In plaats van een tastbaar geschenk krijgt de ontvanger een soort tegoedbon. Verpakt in een mooie cadeauverpakkingen zit een cadeaubon dat recht geeft op een bepaalde arrangement. De arrangementen lopen uiteen van een luxe diner of hotelovernachting tot een museumbezoek of parachutespringen.

Op onze site vindt u een zeer uitgebreide keuze aan Belevenissen. Deze zijn apart te bestellen dus zo kunt u diverse arrangementen in plaats van voor iedereen hetzelfde arrangement. Zo kunt u uw kerstgeschenk aanpassen aan de verschillende leeftijden of het geslacht.

 

Klik op de afbeelding en ervaar de mogelijkheden!

Aparte kerstpakketten