Beste service kerstpakketten

Durf jij het aan om de verzorging van de kerstpakketten dit jaar aan Kerstpakkettenplaza over te laten? Vaste klanten zullen over het antwoord niet lang hoeven na te denken en volmondig “ja, natuurlijk”, antwoorden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je als de beste van dienst zijn. We kunnen je adviseren als je er zelf niet helemaal uitkomt. We zullen je helpen als je producten wil ruilen tegen andere producten. We leveren alleen maar verzorgde pakketten ongeacht de prijs ervan. En natuurlijk leveren wij op tijd, zodat jij je werknemers voor de feestdagen kunt verrassen met een prachtig cadeau. Ons aanbod en onze voorraad zijn reusachtig groot. Wij kunnen op die manier iedereen helpen die op tijd een bestelling plaatst.

Plaats jij je bestelling om wat voor reden dan ook, wat aan de late kant, ook dan proberen wij een kerstpakket naar wens leveren. We kunnen je in dat geval echter niet garanderen dat alles nog leverbaar is en of nalevering van producten mogelijk is. Weet je dat we ook Sintsurprises leveren? Een aanrader om met een klein budget voor een leuke verrassing te zorgen. Bekijk ons fraaie aanbod straks online of kom gezellig op bezoek in een van onze showrooms. Je hoort het wanneer de webshop met de kerstpakketten voor 2017 online is en wanneer je onze showroom kunt bezoeken. Houd de berichtgeving in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Kerstpakketten in goede handen

Onze klanten zullen het beamen, de door jou gekozen kerstcadeaus zijn bij ons in goede handen. Kerstpakkettenplaza draagt zorg voor een geslaagd cadeau voor jouw medewerkers. Ze helpt je, als jij dat wenst, een pakket op maat samen te stellen. We weten uit ervaring dat het zelf samenstellen van kerstgeschenken voor steeds meer mensen de voorkeur heeft. Wij passen ons graag aan, aan de wensen van de klanten. Zelf samen stellen, producten ruilen, een kerstgeschenk op maat of een kerstpakket zoals het online staat, het is allemaal mogelijk. Bespreek de wijzigingen die je wil laten doorvoeren en wij geven aan wat de mogelijkheden zijn. Alle kerstpakketten zijn bij ons in goede handen, grote, kleine, dure, goedkope en vergeet de Sintsurprises niet! Wij garanderen 100% tevredenheid en 100% kwaliteit en daar werken wij hard aan. Wij geven je de beste service die jij je kunt wensen bij al onze kerstgeschenken.

Kerstpakketten

Goed verzorgde kerstpakketten verzekerd

Goed verzorgde kerstpakketten, daar kun je van op aan als je dit jaar kiest voor Kerstpakkettenplaza. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij weten wat klanten willen. Wij staan er echter steeds voor open om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen, daarvoor bezoeken wij onder andere beurzen en houden ons op de hoogte van de trends met kerst. Dit werkt in ons voordeel, maar ook jullie profiteren hiervan. Je bent namelijk verzekerd van een groot aanbod met onder andere de traditionele kerstpakketten maar ook met kunstzinnige artikelen, goede doelen pakketten, wellness verwenpakketten. Favoriete producten en pakketten, maar ook nieuwe producten en artikelen zul je in ons assortiment vinden. Kortom: bij Kerstpakkettenplaza vind jij gegarandeerd een fraai cadeau voor je medewerkers dat goed verzorgd is en waarbij je verzekerd bent van de beste service.

Geen kerststress dit jaar

Elk jaar opnieuw is het de laatste maand van het jaar een enorme drukte in je bedrijf. Je hebt nauwelijks tijd voor extra zaken, die naast het bedrijf voeren ook erg belangrijk zijn, namelijk het samenstellen en/of kiezen van fraaie kerstgeschenken voor je medewerkers. Toch wil jij jouw mensen een blijk van waardering tonen door het geven van een mooi kerstcadeau. Doe het daarom dit jaar anders, begin op tijd met het regelen van de kerstpakketten. Als jij dat hebt gedaan, kun je de rest gerust aan ons overlaten. Door onze ervaring weten wij wat mensen willen en daar passen wij onze pakketten op aan. Ook voor bestaande pakketten bestaat de mogelijkheid nog wat aanpassingen te doen, mits op tijd doorgegeven en bij een afname van minimaal 50 pakketten. Wij leveren de mooiste kerstcadeaus in diverse categorieën en in verschillende prijsklassen. Jij zult zeker een kerstgeschenk vinden dat aan je verwachtingen voldoet. Maak gebruik van onze service als je hulp nodig hebt of vragen wil stellen, maar ook voor ideeën en inspiratie kun je bij ons terecht.