Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Bier kerstpakket

Bier is al jaren één van de meest gedronken alcoholische dranken. Kies dus voor een Bier kerstpakket! Was bier vroeger vooral een geliefde drank onder de mannen, de laatste jaren zijn ook de vrouwen steeds meer in voor een pilsje. Dit komt natuurlijk ook door de vele speciale smaakjes die de laatste jaren op de biermarkt zijn gebracht, zoals fruitbier met een vleugje citroen, sinaasappel of grapefruit.

Het bier pakket biedt voor ieder wat wils

Omdat bier zo populair is, is het bier kerstpakket het ideale kerstgeschenk voor de bierliefhebbers. Bier in verschillende sterktes en smaakvariaties, smaakvolle speciaalbieren: het bier kerstpakket heeft voor ieder wat wils. Uiteraard is niet alleen aan het drinken gedacht. Bij een lekker koud biertje horen ook smakelijke lekkernijen. Toastjes met divers beleg, borrelnootjes of lekkere kaasjes, het mag niet ontbreken aan uw genietmomentje.

Bier kerstpakket; Leuk om te geven én om te krijgen

De decembermaand staat in het teken van geven. dus wat is er nu leuker dan collega’s, medewerkers, klanten en zakenrelaties blij te maken.Dat kan uitstekend met een uitgebreid kerstgeschenk. Bijvoorbeeld in de vorm van een goed gevuld bier kerstpakket van kerstpakkettenplaza.nl! Door de zorgvuldig samengestelde inhoud van het pakket ben je er zeker van dat iedereen die dit bier pakket ontvangt er plezier van zal hebben. Er is tenslotte maar één ding leuker dan het krijgen van een mooi cadeau, en dat is het geven van een mooi cadeau. Er gaat niets boven het blij maken van anderen! Met die gedachte kun je voldaan het afgelopen jaar afsluiten en vooruit blikken op een nieuw jaar, vol vruchtbare samenwerkingen.

Bier kerstpakket; Gemakkelijk een kerstpakket kiezen

Op kerstpakkettenkiezer kun je gemakkelijk een geschikt kerstpakket vinden dat aan al je wensen voldoet! Zoeken op het thema ‘bier’. Zo zie je in één duidelijk overzicht welke bier pakketten er beschikbaar zijn en welke producten je kunt verwachten bij dit kerstpakket. Zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Klik op de afbeelding en zie de leukste bierpakketten! Volledige drankaanbod zien? Klik op Drank.

Bierpakket van Kerstpakkettenplaza.nl