Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Bijzondere kerstpakketten

Bijzondere kerstpakketten voor bijzondere mensen. Elk kerstpakket is natuurlijk een bijzondere blijk van waardering. Maar als u eens een echt bijzonder kerstpakket wilt geven dan bieden wij u daarvoor alle mogelijkheden.

Zo heeft u bij ons de mogelijkheid uw medewerkers zelf een kerstgeschenk te laten uitkiezen. Middels onze drie eigen keuze concepten heeft u hier verschillende mogelijkheden voor. U kunt er voor kiezen uw personeel zelf via een website of uit een fraaie brochure een bijzonder kerstgeschenk(en) te kiezen. Zo weet u zeker dat de ontvanger er uitermate blij mee zal zijn, hij of zij heeft immer het kerstpakket zelf uitgekozen! Ze hebben de keuze uit een zeer ruim aanbod aan huishoudelijke apparatuur, sieraden, geuren, boeken, gereedschap enzovoorts. Kortom zeer veel keuze mogelijkheden.

Bijzondere kerstpakketten bestellen voor medewerkers en relaties!

Ook bevat onze grote collectie vele thema kerstpakketten met een bijzonder thema. Bepaalde streken, provincies, een bepaald beroep, een land enzovoorts vormen dan de inspiratie om een bijzonder kerstpakket samen te stellen.

Helemaal bijzonder en uniek is het om een kerstpakket geheel zelf samen te stellen! Vanaf 60 stuks kunt u een selectie maken uit bepaalde productielijnen of een of enkele producten te laten vervangen uit een kerstpakket. Ook speciaal is het om een persoonlijke kerstboodschap of kaart eraan toe te voegen. Vanaf 100 stuks is het mogelijk om een geheel eigen kerstpakket te creëren. U kiest dan in een van onze showrooms alle producten die u wenst. Wij maken daar een compleet kerstpakket van inclusief verpakkingsmateriaal en bijpassende kerstdoos. Zo heeft u een geheel eigen kerstpakket ontwikkeld en dat maakt het natuurlijk extra bijzonder.

Bijzondere kerstpakketten uitzoeken voor medewerkers en relaties!

Wij zijn tevens leverancier van Belevenissen. Dit zijn bijzondere arrangementen die u als kerstpakket kunt weggeven. De cadeaubon zit verpakt in een mooie geschenkverpakking. Deze bon geeft recht op een arrangement voor een of meerdere personen en hebben een hele divers karakter. Zo zijn er complete diners, welness- en beauty activiteiten, culturele of avontuurlijke uitstapjes enzovoorts.  Een belevenis vormt zo een bijzonder alternatief op een traditioneel kerstpakket.

Klik op de afbeeling voor alle mogelijkheden en bijzondere kerstpakketten.

Bijzondere kerstpakketten