Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben vandaag een leuke dagdeal!Doorloop het offerte- of besteltraject en vul bij Uw klantcode SANTA1510 in en profiteer direct van een leuke korting!


Let op! Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en alleen geldig op 24 oktober 2021.


Bijzondere kerstpakketten

Bijzondere kerstpakketten voor bijzondere mensen. Elk kerstpakket is natuurlijk een bijzondere blijk van waardering. Maar als u eens een echt bijzonder kerstpakket wilt geven dan bieden wij u daarvoor alle mogelijkheden.

Zo heeft u bij ons de mogelijkheid uw medewerkers zelf een kerstgeschenk te laten uitkiezen. Middels onze drie eigen keuze concepten heeft u hier verschillende mogelijkheden voor. U kunt er voor kiezen uw personeel zelf via een website of uit een fraaie brochure een bijzonder kerstgeschenk(en) te kiezen. Zo weet u zeker dat de ontvanger er uitermate blij mee zal zijn, hij of zij heeft immer het kerstpakket zelf uitgekozen! Ze hebben de keuze uit een zeer ruim aanbod aan huishoudelijke apparatuur, sieraden, geuren, boeken, gereedschap enzovoorts. Kortom zeer veel keuze mogelijkheden.

Bijzondere kerstpakketten bestellen voor medewerkers en relaties!

Ook bevat onze grote collectie vele thema kerstpakketten met een bijzonder thema. Bepaalde streken, provincies, een bepaald beroep, een land enzovoorts vormen dan de inspiratie om een bijzonder kerstpakket samen te stellen.

Helemaal bijzonder en uniek is het om een kerstpakket geheel zelf samen te stellen! Vanaf 60 stuks kunt u een selectie maken uit bepaalde productielijnen of een of enkele producten te laten vervangen uit een kerstpakket. Ook speciaal is het om een persoonlijke kerstboodschap of kaart eraan toe te voegen. Vanaf 100 stuks is het mogelijk om een geheel eigen kerstpakket te creëren. U kiest dan in een van onze showrooms alle producten die u wenst. Wij maken daar een compleet kerstpakket van inclusief verpakkingsmateriaal en bijpassende kerstdoos. Zo heeft u een geheel eigen kerstpakket ontwikkeld en dat maakt het natuurlijk extra bijzonder.

Bijzondere kerstpakketten uitzoeken voor medewerkers en relaties!

Wij zijn tevens leverancier van Belevenissen. Dit zijn bijzondere arrangementen die u als kerstpakket kunt weggeven. De cadeaubon zit verpakt in een mooie geschenkverpakking. Deze bon geeft recht op een arrangement voor een of meerdere personen en hebben een hele divers karakter. Zo zijn er complete diners, welness- en beauty activiteiten, culturele of avontuurlijke uitstapjes enzovoorts.  Een belevenis vormt zo een bijzonder alternatief op een traditioneel kerstpakket.

Klik op de afbeeling voor alle mogelijkheden en bijzondere kerstpakketten.

Bijzondere kerstpakketten