Chocolade kerstpakket, das genieten

Wilt u uw medewerkers of collega’s écht verwennen? Kies dan voor een chocolade kerstpakket. Wat is er nu heerlijker dan Kerstmis te vieren met lekkere chocolade producten? Niets! Op Kerstpakkettenplaza.nl kiest u heel eenvoudig uit het beste en grootste assortiment.

Val gegarandeerd in de smaak bij uw collega’s of werknemers

Onze kerstpakketten met chocolade zijn absoluut het vermelden waard: ze zijn namelijk de ideale combinatie van kwaliteit én authenticiteit. Daardoor valt dit kerstcadeautje letterlijk bij uw medewerkers of collega’s in de smaak. Met chocolade in verschillende kleuren en smaakvariaties is er voor ieder wat wils.

Voor elk budget een mooi pakket

De kans is groot dat u een budget hebt gereserveerd voor uw kerstpakketten. Het mooie is… Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebt u voor ieder budget wel een mooi chocolade kerstpakket. Of u nu op zoek bent naar een kleine traktatie of een groter pakket gevuld met chocolade. Ons assortiment zit boordevol kerstchocolade, bonbons, figuren en andere chocoladespecialiteiten.

Leuk om te geven én om te krijgen

De laatste maand van het jaar staat in het teken van geven. Dus wat is er nu leuker dan uw collega’s, klanten en zakenrelaties te verrassen met een schitterend kerstgeschenk? Onze pakketten zijn stuk voor stuk zorgvuldig samengesteld. Daardoor is de ontvanger altijd verzekerd van een prachtig geschenk.

…Of stel uw eigen chocolade kerstpakket samen!

Wilt u liever zelf uw eigen chocolade kerstpakket samenstellen? Dat kan! Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Dan kunt u onder het genot van een drankje een keuze maken uit een ruim assortiment producten. Zodat uw werknemers of collega’s uiteindelijk altijd een kerstpakket in handen hebben waar ze tevreden mee huiswaarts keren.

Melkchocolade, witte chocolade en pure chocolade. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele soorten chocolade die verkrijgbaar zijn. Dit product wordt veel gebruikt om in een kerstpakket te verwerken. De periode rondom kerst is de ideale periode voor het krijgen van chocolade. Bijna onmisbaar dus in een kerstpakket. Vooral vrouwen zijn er gek op. Chocola is een echt verwenproduct. Je ziet het daarom ook vaak terug in echte verwenpakketten.

Chocolade producten

Er zijn erg veel producten waar chocolade in verwerkt zit. Chocolade is ook wel een echte lekkernij en valt daarom ook bij veel mensen goed in de smaak. Dit product wordt daarom ook wel gezien als het ideale product voor in een kerstpakket. Het kan daarbij gaan om repen chocolade, of om een van de producten waar chocolade in verwerkt zit. Een product dat zeker in de kerst periode erg lekker is, is chocolademelk.

Tony’s Chocolonely

Hecht u waarde aan een betere wereld? En wilt u dat ook uitstralen naar uw medewerkers en of relaties? Kies dan voor de chocolade van Tony’s Chocolonely in uw pakket. Tony’s Chocolonely is bedacht door journalist Teun van de Keuken naar aanleiding van zijn onderzoek naar slavernij in de cacao wereld. Hij komt erachter dat er nog steeds (kind)slaven werken op cacaoplantages in West-Afrika en probeert hierover het gesprek aan te gaan met verschillende chocoladebedrijven. Wanneer die niet thuis geven besluit Teun om zelf slaafvrije chocoladerepen te gaan maken. Hij voelt zich erg eenzaam in zijn strijd tegen slavernij in de chocoladewereld, vandaar ‘Chocolonely’. De repen zijn ook nog eens fairtrade. Kijk ook bij onze complete fairtrade kerstpakketten.

Chocolade fondue kerstpakket

Een van de meest populaire chocola kerstpakketten is het fonduepakket. Hiermee zet u gemakkelijk een heerlijke chocolade dessert op tafel. In dit pakket zitten veel chocolade producten. Natuurlijke chocolade snippers om de heerlijke fondue van te maken. Of u nu van witte, pure of melk chocolade houd het kan allemaal. Doordat chocolade een laag smeltpunt heeft, kan een warmtebron met een lage capaciteit worden gebruikt. Als de chocolade eenmaal is opgewarmd, is een theelichtje voldoende om de gesmolten chocolade op temperatuur te houden.

Chocola combineren met andere pakketten

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw chocolade kerstpakket te combineren met een van onze andere pakketten. Zoals de koffie of thee pakketten. Of wat dacht u van een heerlijk wellness kerstpakket met daarin chocolade.

Zelf uw chocolade kerstpakket samenstellen

Staat uw ideale chocolade kerstpakket er niet bij, maar heeft u wel enkele ideeën opgedaan? Kom dan langs in onze showroom om uw gewenste chocolade pakket samen te stellen. Bij ons heeft u keuze uit ruim 5000 artikelen, waaronder vele chocolade producten.

De grootste kerstpakket aanbieder van Nederland