Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg, paaspakket of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Collectie kerstpakketten Letland

Collectie kerstpakketten Letland

Hongaarse kerstpakketten zijn geschenken gebaseerd op de smaken van de vele Letse werknemers die Nederland rijk is.

Zowel u Letse medewerkers als uw Nederlandse medewerkers zullen zeker verrast zijn door dit unieke kerstgeschenk. De unieke samenstelling zal zeker in de smaak vallen bij uw medewerkers. Origineel en ook nog eens erg lekker!

Waarom zal u kiezen voor onze collectie kerstpakketten Letland?

Wij halen onze inspiratie voor onze Letse kerstpakketten voornamelijk uit de Letse keuken. Hongaarse medewerkers helpen met het kiezen van de juiste artikelen. Natuurlijk heeft het geven van een Lets kerstpakket nog meer voordelen. Uw medewerker leren op deze manier de Letse keuken en cultuur beter kennen. Op deze manier leren uw medewerkers elkaar beter kennen!

De Letse keuken

De specifieke keuken van Letland is al meer dan 1.000 jaar beïnvloed door de omringende landen. De gerechten laten zich het best als ‘stevig’ omschreven. Kerstpakketten voor Hongaren is een jonge licht groeiende markt waar we op eigentijdse manier en dito producten op inspelen.

Zo ziet u maar ook voor kerstpakketten uit Letland bij u bij ons aan het juiste adres. Kijk hier voor onze collectie Hongaarse kerstpakketten!

Collectie kerstpakketten Letland