Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Collectie kerstpakketten Letland

Collectie kerstpakketten Letland

Hongaarse kerstpakketten zijn geschenken gebaseerd op de smaken van de vele Letse werknemers die Nederland rijk is.

Zowel u Letse medewerkers als uw Nederlandse medewerkers zullen zeker verrast zijn door dit unieke kerstgeschenk. De unieke samenstelling zal zeker in de smaak vallen bij uw medewerkers. Origineel en ook nog eens erg lekker!

Waarom zal u kiezen voor onze collectie kerstpakketten Letland?

Wij halen onze inspiratie voor onze Letse kerstpakketten voornamelijk uit de Letse keuken. Hongaarse medewerkers helpen met het kiezen van de juiste artikelen. Natuurlijk heeft het geven van een Lets kerstpakket nog meer voordelen. Uw medewerker leren op deze manier de Letse keuken en cultuur beter kennen. Op deze manier leren uw medewerkers elkaar beter kennen!

De Letse keuken

De specifieke keuken van Letland is al meer dan 1.000 jaar beïnvloed door de omringende landen. De gerechten laten zich het best als ‘stevig’ omschreven. Kerstpakketten voor Hongaren is een jonge licht groeiende markt waar we op eigentijdse manier en dito producten op inspelen.

Zo ziet u maar ook voor kerstpakketten uit Letland bij u bij ons aan het juiste adres. Kijk hier voor onze collectie Hongaarse kerstpakketten!

Collectie kerstpakketten Letland