Drankpakket personeel voor kerst 2022

Wist je dat een drankpakket een heel geschikt eindejaarscadeau is? Je organiseert een bijeenkomst met alle collega’s voor een hapje en een drankje. Je houdt een korte toespraak waarin je de resultaten van het bedrijf kort kunt benoemen. Dat hoeven geen cijfers te zijn, dat hoeft niet in detail, maar het is voor je personeel wel prettig om te horen hoe het bedrijf ervoor staat. Jouw medewerkers leveren namelijk een heel belangrijke, zo niet de belangrijkste bijdrage aan het goed lopen van het bedrijf. Wanneer jij als werkgever jouw personeel betrekt bij de resultaten van het bedrijf dan zullen jouw mensen zich meer betrokken voelen en zich meer verantwoordelijk voelen voor het bedrijf. Dat komt de resultaten uiteraard ten goede.

Tijd om je mensen in het zonnetje te zetten en te proosten op een nieuw jaar met nog meer goede resultaten. Na afloop overhandig jij je medewerkers een drankpakket met een persoonlijke boodschap bijvoorbeeld, zodat jouw medewerkers ook thuis tijdens de jaarwisseling een toost uit kunnen brengen op een gelukkig en gezond 2022.

Drankpakket voor personeel en zakenrelaties

Bezoek de website van Kerstpakkettenplaza en bekijk de diverse categorieën waaruit je kunt kiezen als je op zoek bent naar kerstpakketten en Sinterklaassurprises. Je kunt op die manier heel gericht zoeken. Wanneer je tevens je budget kent dan zul je snel een fraai pakket vinden. Onze cadeaus zijn heel divers en verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Voor personeel en zakenrelaties is een drankpakket altijd weer een schot in de roos. Diverse soorten bier, rode en/of witte wijn, likeur, champagne enz. je vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment.

Wanneer jij het drankpakket wil uitbreiden dan kan dat heel eenvoudig met leuke accessoires en/of snacks. Door onze jarenlange ervaring, ook in het samenstellen van drankpakketten, koop je een schitterend cadeau van prima kwaliteit. Aan de verpakking wordt tevens veel aandacht en zorg besteed. Uiteraard kun je ook zelf met ideeën komen om een drankpakket samen te stellen. Wij bieden veel mogelijkheden, neem daarvoor contact op met een van onze vriendelijke en ervaren medewerkers.

Drankpakket voor dames en heren

Een drankpakket als kerstpakket is zowel voor dames en heren een goede keuze. Weet je van jouw mannelijke medewerkers dat zij graag bier drinken dan zou je kunnen kiezen voor diverse flesjes bier met grappige opdruk en bierglazen. Wil je het drankpakket nog verder uitbreiden dan zijn bijvoorbeeld een snijplankje, mooie glazen en diverse snacks te overwegen. Wijn is er in diverse soorten voor jouw dames en heren. De kwaliteit ervan is gegarandeerd.

Bekijk onze schitterende collectie, ga naar de afbeelding waarop je precies kunt zien wat je koopt en lees de info. Alle drankpakketten zien er feestelijk uit en worden fraai verpakt. Heel toepasselijk voor de periode waarin je het drankpakket overhandigt is champagne met fraaie champagneglazen, zodat er thuis op een gelukkig Nieuwjaar kan worden gedronken.

Drankpakket als bedankje voor je zakenrelaties

Zakenrelaties zijn belangrijk voor jou en je bedrijf. Mensen waarmee je het afgelopen jaar goed en op een prettige manier hebt samengewerkt geef je graag een attentie om deze samenwerking te onderstrepen en om de banden te versterken. Een drankpakket is daarvoor uitermate geschikt. Je hebt in onze webshop de keuze uit veel verschillende soorten drank: likeur, diverse soorten bier, verschillende soorten wijn. Je kunt kiezen voor een fles heerlijke wijn, maar ook voor een uitgebreid pakket, waarbij de drank wordt aangevuld met snacks en/of accessoires passend bij de drank.

Wij zijn hierin ervaren en je ontvangt een schitterend drankpakket, waarbij aan zowel de inhoud als ook aan de verpakking zorg en aandacht is besteed. Wat wil/kun je besteden aan de drankpakketten voor zakenrelaties? Als je dat budget weet, kun je gericht op zoek. Wij helpen je hier graag bij als je er zelf niet helemaal uit komt, maar ook als je de samenstelling van een drankpakket wil laten veranderen.

Drankpakket als bedankje voor je personeel

Een paar keer per jaar je personeel laten ervaren dat je tevreden bent en dat het bedrijf goed draait motiveert je personeel. Zij voelen zich meer betrokken bij “hun” bedrijf. De investering die jij als werkgever doet in je personeel, verdien je eenvoudig terug. De extraatjes die jij in een jaar aan je personeel geeft zijn erg belangrijk en worden gewaardeerd. Een feestavond, een dagje teambuilding, een barbecue, maar ook een Sintsurprise en een kerstpakket worden je in dank afgenomen. Een drankpakket als bedankje voor je personeel is een goede keuze. In de periode van de kerstpakketten wordt er vaker genoten van een glas wijn of een biertje. Ook als eindejaarsgeschenk is een drankpakket te overwegen. Een cadeau om thuis te proosten op een gelukkig en gezond 2022.