Duurzaam kerstpakket

Steeds meer bedrijven kiezen voor een duurzaam kerstpakket. Want duurzame kerstpakketten passen helemaal in het straatje van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Steeds meer bedrijven richten zich hier op en willen dit ook graag uitstralen naar hun medewerkers. Zo maakt de werkgever zijn standpunt duidelijk en zijn de medewerkers hier meer bewust hiervan. Verantwoord omgaan met het milieu en de wereld en mensen om ons heen vervult een steeds belangrijkere rol in het Nederlandse bedrijfsleven.

Populaire keuze

Ook bij de keuze van een (groen) kerstpakket ziet men dit sterk terug. Populair zijn biologische kerstpakketten en duurzame kerstpakketten. Ook fair trade kerstpakketten beleven een opkomst. Wij, als kerstpakketten leverancier, spelen hier ook op in en vergroten ons aanbod hiervan. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor een biologisch kerstpakket of voor een kerstpakket duurzaam van karakter.

Fair Trade pakketten

boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun producten zodat de levensstandaard van die mensen wordt verruimd. Dit komt dan vaak ook de gehele gemeenschap en het dorp ten goede. Hierdoor draagt u ook bij het bestellen van kerstpakket bij aan een betere wereld en u laat de ontvanger ook nog eens (h)eerlijk genieten.  Veel producten uit een fair trade kerstpakket zijn vaak biologisch van aard. De producten uit onze duurzame kerstpakketten zijn dus ook nog eens 100% biologisch!

Duurzaam kerstpakket

Halal kerstgeschenken

Veel van deze biologische kerstpakketten bevatten ook geen alcoholische producten of producten met varkensvlees. Daarom zijn deze halal kerstpakketten vaak populair onder de moslimgemeenschap. Echter zijn ook vele andere originele kerstpakketten halal van aard en bevatten zij geen alcohol en varkensvlees producten.

Bekijk hier een greep uit ons assortiment duurzame kerstpakketten.