Ecologische kerstpakketten

Ecologische kerstpakketten

Een nieuwe trend in de kerstpakkettenland zijn de zogeheten ‘Eco kerstpakketten’. Een ruim begrip dat wij graag aan u uitleggen.

Eco staat voor ecologie, hieronder valt de natuur, het milieu. Kortom onze planeet. Planten en dieren staan hierin centraal. Duurzaamheid en biologische producten zijn kernwoorden die onder ‘Eco’ vallen. Ecologische kerstpakketten zijn kerstpakketten die gemaakt zijn met veel aandacht voor natuur en milieu.

Onze collectie ecologische kerstpakketten

In onze collectie hebben we verschillende ecologische kerstpakketten. Het gaat dan met name om biologische kerstpakketten. Eco kerstpakketten richten zich ook op bepaalde dieren. Producten die daarop inspelen en in het kerstpakket voorkomen zijn onder andere vogelhuisjes. Maar ook de leukste vlinderkastjes of insectenhotel. Het voeren van vogels kan ook een leuk idee zijn zijn in een eco kerstpakket.

Helemaal hip dit jaar is de blender. Zo maken uw medewerkers gemakkelijk heerlijke en  gezonde sapjes voor op het werk. We verwachten dat deze kerstpakketten met blenders nog lang tot ons collectie blijven horen. Ze zijn razend populair. Wij hebben dit jaar een ruim assortiment ecologische kerstpakketten met blender voor u geselecteerd.

Op zoek naar een ecologische themalijn?

Bepaalde themalijnen binnen onze collectie zijn ecologisch. Zij worden op een verantwoorde wijze geproduceerd en voldoen aan strenge milieu eisen. Naast ecologische kerstpakketten zijn er ook nog een groot aantal andere themalijnen te vinden in ons assortiment.

De juiste ecologische keuze maken?

Het kiezen van het juiste kerstpakket is elk jaar weer een moeilijke taak. Wij helpen u graag. Naast een uitgebreid assortiment kerstgeschenken, vindt u op Kerstpakkettenplaza.nl ook verschillende andere kerstpakketten. Dit maakt het zoeken veel makkelijker. Natuurlijk geven wij ook graag persoonlijk advies!

Klik op de onderstaande afbeelding voor een greep uit ons biologische kerstgeschenken.

Ecologische kerstpakketten