Eigen kerstpakket samenstellen

Eigen kerstpakket samenstellen

Met de feestdagen iets extra doen voor uw personeel door middel van een eigen kerstpakket? U kunt nu online zelf kerstpakketten samenstellen. Het is gemakkelijk om te doen en zeker in uw voordeel, want u weet toch het beste welke mooie cadeaus er bij uw personeel of relaties passen? Misschien kunt u het wel extra persoonlijk maken door bijvoorbeeld een geschenk toe te voegen waardoor ze aan uw bedrijf denken.

Het is voor uw imago ook goed om rondom de feestdagen iets extra’s te doen voor personeel, relaties en de goede doelen. Aan het einde van het jaar staan we vaak even stil bij anderen en wij doen dit ook. Met onze goede doelen pakketten steunt u namelijk een goed doel met twee euro per pakket. Bent u zich er ook van bewust hoeveel dat is als u bijvoorbeeld voor al uw werknemers een pakket bij ons, online gaat bestellen? Wij wel! Daarom weten wij ook dat we ieder jaar veel goeds kunnen doen dankzij u voor alle goede doelen! Het is belangrijk dat u weet welke goede doelen wij steunen en dat kunt u op de website bekijken.

Ook wanneer u hier vragen over heeft, dan kan onze klantenservice u hier meer over vertellen. Het belangrijkste is dat u bij ons terecht kunt voor het zelf samenstellen van de mooiste kerstpakketten. U gaat er volop van genieten als u bij ons die keuze gaat maken. Kwaliteit staat bij ons voorop, zo ook de klanttevredenheid en onze service. Wij doen er alles aan om het voor u zo goed mogelijk te doen en dat ervaart u ook.

Originele eigen kerstpakket samenstellen

U wilt dit jaar wat bijzonders doen, maar waar gaat de voorkeur naar uit? Het kan een lastig moment zijn om uit te kiezen wat u aan uw personeel of relaties wilt geven. Het feit dat er volop keuze is, maakt het er voor u ook niet gemakkelijker op. Maar het zorgt er wel voor dat u voor iedereen een passend kerstgeschenk kunt vinden. Niet alleen de inhoud van de kerstpakketten is van belang, het gaat er ook over hoe het wordt geleverd. De kwaliteit is daarbij van belang en daar zijn wij ons van bewust en daar zijn wij dan ook voor. U wilt uiteraard dat het op tijd wordt geleverd en mooi is verpakt. Wij zorgen voor een optimaal resultaat en als u bij ons de kerstpakketten gaat samenstellen, dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Bij een afname van minimaal vijftig stuks kunnen ook bestaande pakketten aangepast worden en kunnen er bijvoorbeeld artikelen ingewisseld worden. Het kan zijn dat u een mooi pakket heeft gezien, maar dat een aantal producten niet bij uw personeel of relaties passen. Geef het aan onze klantenservice door en zij vertelt u graag wat zij voor u kan betekenen. U ervaart meteen dat wij graag met u meedenken en er alles aan doen om de kwaliteit voorop te stellen.

Eigen kerstpakket samenstellen 2016, fiscaal aftrekbaar

Wist u dat de kerstpakketten in 2016 fiscaal aftrekbaar zijn? Nog een goede reden om er dit jaar op tijd bij te zijn, zodat u ook van dit voordeel gaat profiteren. Een origineel pakket, met veel mooie kerstcadeaus, mooi verpakt, goede kwaliteit en iedereen zal er volop van genieten. Aan het begin van 2016 is de nieuwe werkkostenregeling ingegaan. Hierdoor kunt u de kerstpakketten belastingvrij schenken. Het heeft er mee te maken dat ze vallen onder de vrije ruimte en daarmee kunt u 1,2% van de totale loonsom benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. Daarnaast kunt u ook nog goede doelen steunen als u een goede doelen pakket kiest. Er gaat dan namelijk twee euro per pakket naar het goede doel, dat u heeft gekozen.

Topkwaliteit staat bij ons voorop en wij zijn dan ook uw betrouwbare partner met een uitstekende klantenservice. Bij ons kunt u veilig kerstpakketten samenstellen en wij helpen u graag waar wij kunnen. Neemt u daarom nu de tijd om te bekijken hoe het in zijn werk gaat en binnen no time heeft u een keuze kunnen maken. U kunt het zo persoonlijk en zo duur maken als u zelf wilt, door het ruime aanbod kunt u voor iedereen mooie en originele kerstpakketten samenstellen. Online is een stuk gemakkelijker, met een paar drukken op de knop is alles geregeld. Het versturen verzorgen wij voor u, het enige wat u hoeft te doen is een keuze maken en de rest doen wij! Gemakkelijker kan het toch niet? Ervaar nu ook onze voordelen.

Onze voordelen

Wij staan voor u klaar om uw relaties en personeel te verrassen met de feestdagen. Iedereen kan bij ons op ieder gewenst moment de eigen kerstpakketten samenstellen. Kiest u daar daarom nu ook voor en ervaar alle voordelen. Klik op de onderstaande afbeelding en lees meer over onze werkwijze! Eigen kerstpakket samenstellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Eigen kerstpakket samenstellen