Eigen keuze kerstpakket

Heeft u veel verschillende medewerkers en wilt u ze zelf laten kiezen voor het kerstgeschenk van dit jaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kiezen voor een eigen keuze kerstpakket. Zo kunnen uw werknemers zelf kiezen wat ze willen ontvangen deze kerst.

Eigen keuze kerstpakket kopen

Op onze website kunt u kiezen voor het kopje Eigen keuze kerstpakketten, daar vindt u een uitgebreide uitleg over het concept van een eigen keuze kerstpakket. Het is een concept waarbij uw personeel de mogelijkheid krijgt om zelf een of meerdere kerstgeschenken uit te kiezen uit ons ruime assortiment. U heeft de keuze uit maar liefst dertien prijsklassen, allemaal gevuld met de leukste kerstcadeaus. Hierbij hebben we ook aan goede doelen gedacht, men kan kiezen om zijn of haar bedrag te doneren een goed doel naar keuze. Als uw mensen zelf mogen kiezen, zullen ze geheid allemaal tevreden zijn!

Werkwijze eigen keuze kerstpakket

‘Hoe werkt het eigen keuze kerstpakket?’ vraagt u zich wellicht af. Allereerst maken we aan de hand van uw logo en huisstijl een gepersonaliseerde webshop waar uw medewerkers terecht zullen komen bij het kiezen van hun kerstgeschenk. Vervolgens ontvangt u de waardebonnen met inloggegevens, deze kunnen ook thuisbezorgd worden bij uw personeel. Met de gegevens van de waardebonnen kunnen uw werknemers inloggen en shoppen tot het saldo op is. Ze zien bij het shoppen alleen producten die binnen het door u gekozen budget vallen. De kerstcadeaus worden bij uw mensen thuisbezorgd. U kiest een sluitingsdatum, wanneer deze nadert krijgt u van ons een overzicht van de bestellingen zodat u eventueel reminders kunt sturen naar uw personeel. Wat uw mensen besteld hebben, blijft priv├ę. Dit kunt u niet zien in het overzicht. Als de sluitingsdatum is gepasseerd, krijgt u een definitief overzicht van de bestellingen.

Eigen keuze kerstpakket bestellen

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van een eigen keuze kerstpakket? Kijk op onze website en vraag een democode en/of vrijblijvende offerte aan.

Mocht u vragen hebben over het bestellen van een eigen keuze kerstpakket? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice! Zij helpen u graag verder!

Eigen keuze kerstpakket

Eigen keuze kerstpakket