Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Eindejaarsgeschenken 2014

Eindejaarsgeschenken 2014

Eindejaarsgeschenken 2014 worden dikwijls aan het eind van het jaar gegeven. Maar ook wel eens als nieuwjaarspakket of januaripakket. De impact van eindejaar geschenken is aanzienlijk tot groot. De eindejaarsgeschenken worden gezien als een efficiëntie middel. Enerzijds om de omzet te vergroten anderzijds om de relaties te versterken. Zowel met medewerkers als met leveranciers of klanten.

Kerstpakkettenplaza.nl: een uitgebreid assortiment aan eindejaarsgeschenken

Kerstpakkettenplaza.nl heeft het grootste assortiment aan mooie eindejaarsgeschenken. Ons assortiment loopt van voordelig tot zeer luxe en chique. Kijk eens bij onze categorieën; u vindt altijd eindejaarspakket dat bij u past. Bijvoorbeeld Kerstpakketten van € 45 tot € 50. Deze prijsklasse bevat een hoop toppers voor uw bedrijf. Kijk snel en vind wat u zoekt!

Eindejaarsgeschenken 2014 bestellen

Op onze site kunt u uw originele eindejaarsgeschenken 2014 bestellen. U plaatst eenvoudig uw bestelling in het offerte-mandje. U heeft direct de afbeelding van de door u gekozen kerstgeschenken in beeld. Wij zijn er trots op dat we jaarlijks een zeer ruim assortiment aan eindejaarsgeschenken presenteren. Reeds 35.000 klanten gingen u voor. Vraag ons vooral om referenties of kijk bij onze reviews. Via feedbackcompany leest u alle klantbeoordelingen van de afgelopen jaren. Kijk op Kerstpakkettenplaza.nl voor meer info en een groot assortiment aan kerstpakketten!