Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Fair trade kerstpakket

Fair trade kerstpakket

Een fair trade kerstpakket is een maatschappelijk verantwoord kerstgeschenk. Fair trade staat voor duurzaam en ontwikkelingshandel.

Ontstaan Fair Trade Original

Grondlegger is Fair Trade Original die voor het eerst zich richtte op de ontwikkelingshandel en exporteerde met een goed sociaal beleid. Zo ontstaat er een eerlijkere handel en dat komt de gemeenschap ten goede. Hierdoor krijgen de leveranciers een eerlijke prijs voor hun goederen. De levensstandaard werd hierdoor hoger in de desbetreffende gebieden. Dit stimuleert de economie voor de hele regio en komt veel mensen ten goede. Steeds meer bedrijven laten zich dan ook bij de keuze van een kerstpakket leiden door dit sociale aspect.

Ons assortiment

Zo biedt ook Kerstpakkettenplaza veel fair trade kerstpakketten aan om aan deze vraag van klanten te voorzien. Sommige kerstpakketten bestaan volledig uit fair trade producten, andere zijn bijvoorbeeld een samensmelting van een biologische kerstpakket met een fair trade kerstpakket. Hierdoor zijn deze kerstgeschenken duurzaam van aard. Ook bevinden zich soms Max Havelaar producten in onze duurzame kerstpakketten.

Eerlijke producten

Een fair trade kerstpakket betekent niet per definitie dat alle producten biologisch zijn. Wel wordt er gekeken dat het productieproces zo milieuvriendelijk verloopt en er milieuvriendelijke productiemethoden worden toegepast. Veel faire trade Original producten zijn echter zowel biologische als fairtrade gecertificeerd.

In ons kerstpakketten assortiment treft u dus diverse geschenken aan die helemaal of gedeeltelijk biologisch en/of fair trade zijn. Bekijk ons assortiment hier!

Verrassings-kerstpakket? Super leuke keuze!