Het feest van Sinterklaas kun je met je personeel vieren

Vind jij het ook zo leuk om mensen te verrassen? Het feest van Sinterklaas is daarvoor een bijzonder geschikte gelegenheid. Een kerstpakket verwachten jouw medewerkers wellicht, als dit traditie is binnen jouw bedrijf. Dus om dit jaar heel verrassend uit de hoek te komen zou je ook het Sinterklaasfeest kunnen aangrijpen. Misschien vier je elk jaar de verjaardag van de Sint voor de kinderen van je medewerkers.

Op een zaterdagmiddag bijvoorbeeld komt het personeel met kinderen naar het bedrijf om daar samen het Sinterklaasfeest te vieren. Je zorgt voor een gezellige aankleding van de locatie, er komt een Sint en enkele Pieten en uiteraard is er drinken en snoep voor iedereen. Kinderen tot een bepaalde leeftijd krijgen een mooi cadeautje van Sinterklaas. Je zou daar op aan kunnen sluiten met een surprise voor alle collega’s en een mooie boodschap op rijm, die jij als werkgever of de Sint voorleest.

Kerstpakkettenplaza.nl heeft zulke leuke surprises in haar assortiment. Surprises die bijzonder geschikt zijn voor je medewerkers, lekkernijen, mooi verpakt. Bekijk binnenkort het gehele aanbod en overweeg om dit jaar naast de kerstpakketten leuke surprises aan je personeel te schenken. Dit is nog eens echt een verrassing! En het hoeft helemaal niet duur te zijn.

Jong en oud verrassen met een verrassing van Sinterklaas

5 December, het feest van Sinterklaas, kan voor jou een mooie aanleiding zijn om je medewerkers te verrassen met een leuk cadeautje. Niemand zal het verwachten, als je dit voor de eerste keer doet en daarom juist zal de verrassing groot zijn. Het is voor een werkgever belangrijk om zijn of haar medewerkers te laten merken dat ze gewaardeerd worden. Jij bent jouw mensen dankbaar voor hun inzet en je zet daar graag iets tegenover.

Met kerst is dat een kerstpakket, in de zomer een barbecue, voeg daar in december een Sintsurprise aan toe en je zult blije gezichten zien. Voor de kinderen van je collega’s zul je waarschijnlijk al een gezellig feestje geven. De jonge kinderen (tot een bepaalde leeftijd) krijgen een cadeautje van Sinterklaas of Piet zoals andere jaren. Voeg er dit jaar voor alle werknemers een Sintsurprise aan toe. Je kunt de kosten beperken, want Sintsurprises zijn er in allerlei prijsklassen, ook voor een laag bedrag kun je wat lekkers voor je medewerkers bestellen.

Een attentie met smaak voor iedere medewerker

Het is een dankbare taak voor jou als werkgever om rond 5 december je medewerkers te verrassen met een kleine attentie. Op de website van Kerstpakkettenplaza vind je binnenkort naast de kerstpakketten ook de Sintsurprises. Originele pakketjes en Sintsurprises met kruidnoten, schuimpjes, taai-taai, marsepein, chocoladeletters en andere lekkernijen. De variatie aan cadeautjes en lekkernijen en de diverse prijzen zorgen ervoor dat ook jij slaagt bij Kerstpakkettenplaza voor Sintsurprises. De diverse artikelen staan duidelijk afgebeeld. Je vindt meer info over het aantal artikelen en de inhoud van het pakketje bij de afbeelding. Wat is dit jaar jouw favoriete attentie voor je medewerkers en zakenrelaties?

Ook Sinterklaas pakket kan traditie worden in je bedrijf

Wanneer je al jaren kerstpakketten uitdeelt vlak voor de feestdagen dan zal iedereen daar blij mee zijn, maar het is geen verrassing meer. De inhoud van het pakket blijft uiteraard elk jaar opnieuw een vraagteken voor de werknemers. Kies dit jaar voor een verrassing die niemand verwacht (als je hieraan nog nooit hebt meegedaan) en waarvoor je geen groot budget nodig hebt: een surprise van de Sint. Ook de Sintsurprises kunnen traditie worden in je bedrijf. Je medewerkers extra belonen, daar word je zelf toch ook vrolijk van! Kijk binnenkort op de website van Kerstpakkettenplaza uiteraard voor het fraaie aanbod kerstpakketten 2017 en vergeet niet de Sintsurprises te bekijken.

Het water loopt je in de mond bij het zien van al dat lekkers. Niet alleen kinderen houden van schuimpjes en chocoladeletters!! Laat de volwassenen geloven dat de Goede Sint echt bestaat. Het is zo gemakkelijk om online Sintsurprises te bestellen en je hoeft niet duur uit te zijn. Wij zorgen bij elke surprise voor kwaliteit en een leuke verpakking. Juist deze attenties zorgen ervoor dat jouw medewerkers gemotiveerd blijven om goed werk te leveren. Zij voelen zich gewaardeerd en zetten graag een stapje extra als dat nodig mocht zijn. Een klein gebaar voor jou aan je personeel met grote positieve gevolgen.