Foodpakketten bestellen

Foodpakketten bestellen

Het einde van het jaar, veel mensen denken aan de kerstdagen. Kerst een moment van samen zijn en alles met elkaar delen. Als werkgever kunt u ook wat doen voor uw medewerkers en bijvoorbeeld een foodpakketten overhandigd aan het einde van het jaar. Er worden u veel mooie foodpakketten aangeboden. Het aanbod kent veel variatie, dus u zult gegarandeerd slagen.

Foodpakketten bestellen? Misschien wilt u wel een foodpakket afgestemd op een bepaald thema, of op bepaalde producten. Een Italiaans pakket kan dan goed in de smaak vallen. Maar zo zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn ook pakketten waarbij een bepaalde kleur centraal staat of een thema. Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u een ruime keuze en kunt u alle tijd nemen om de inhoud van de pakketten te bekijken.

Foodpakketten bestellen; gezellig foodpakket kiezen

Op de afbeeldingen kunt u zien welke producten er in het pakket zitten en bij de omschrijving ziet u nogmaals de producten staan. Zo weet u precies wat er in welk foodpakket aanwezig is en zo kunt u bedenken wat u uw werknemers wilt geven dit jaar. Er wordt u echter nog een extra mogelijkheid aangeboden, want u kunt namelijk producten wisselen als u dat wenst.

Hierbij geldt wel de voorwaarde dat u minimaal vijftig stuks af moet nemen en dan kunnen de producten gewisseld worden. Als een foodpakket bijvoorbeeld 13 producten bevat en u wilt er graag drie inwisselen, dan kan dat. Het voordeel is dat u dan echt een foodpakket heeft wat naar uw eigen smaak is samengesteld en voldoet aan uw wensen. Het foodpakket is dan nog leuker om te overhandigen aan uw medewerkers.

Voor ieder budget een foodpakket

Foodpakketten bestellen – Het gaat er bij het geven van een kerstcadeau niet om hoeveel geld u er aan uit gaat geven, maar het gaat om het idee. Natuurlijk wilt u voor het imago van uw bedrijf een mooi en kwalitatief goed foodpakket schenken aan uw personeel. Maar dat kan ook, want voor ieder budget heeft u een bijzonder foodpakket. U kunt dus voordat u een keuze gaat maken, eerst bekijken hoeveel pakketten u nodig heeft. Dan bekijken wat het budget is wat u per pakket/medewerker uit kunt geven. Door het bedrag te weten, is het gemakkelijker zoeken voor u en weet u ook wat de mogelijkheden zijn.

Er zijn namelijk binnen iedere prijsklasse meerdere foodpakketten die u kunt bekijken en met elkaar kunt vergelijken. Misschien heeft het ene pakket meer artikelen dan een ander pakket.Maar het gaat om het idee dat u wat extra’s gaat doen. Investeert u daarom dit jaar ook in uw personeel en overhandig ze aan het einde van het jaar een mooi foodpakket. Het hele gezin kan er van mee genieten, het zal zeker gewaardeerd worden en er wordt nog vaak over het moment gesproken.

Wanneer uw werknemers met de feestdagen bezoek krijgen en zij zetten lekkernijen uit het foodpakket op tafel. Dan zal worden verteld waar dat vandaan komt. Voor uw bedrijf is dat alleen maar goed! Goed voor het imago, want u komt er mee bekend te staan dat u wat extra’s over heeft voor uw personeel met de feestdagen.

Foodpakketten zelf samenstellen

Online heeft u de mogelijkheid om zelf een foodpakket samen te stellen. U kunt daarvoor tot 1 november naar één van de showrooms in Nederland en dan kunt u snel een keuze maken welke producten u aanspreken. Het voordeel als u naar een van onze showrooms gaat is, dat u de producten kunt zien. U bekijkt welke producten er aantrekkelijk uit zien, leuk verpakt zijn en bij elkaar passen.Aan alles is gedacht, lekkere hapjes voor op tafel, versnaperingen voor bij de tv, of zomaar wat lekkere tussendoortjes voor de vrije dagen. Voor jong en oud zijn er erg veel kerstpakketten waar uit gekozen kan worden. Daarbij kunt u als werkgever nu een mooi pakket van samenstellen. Als u jonge werknemers heeft met kinderen, dan is het leuk om ook daar aan te denken. Een heerlijk gezinsfoodpakket kunt u er dan van maken en zo hebben ze wat extra’s om van te genieten met de vrije dagen.

Online foodpakketten bestellen

Foodpakketten bestellen – Er kan online een foodpakket besteld worden en dat kan erg snel geregeld worden. Door het ruime aanbod aan foodpakketten die in alle prijsklassen mogelijk zijn, kunt u alle werknemers verrassen. Het ene jaar heeft u misschien wat meer te besteden dan een ander jaar. Zo gaat dat, maar dat maakt niets uit.

U kunt toch een bijzonder foodpakket aan uw personeel overhandigen. Het gaat om het idee dat u wat kunt overhandigen voor de sfeervolle dagen in de decembermaand. Een blijk van waardering, dankbaarheid naar uw medewerkers. Samen heeft u weer een mooi en succesvol jaar afgesloten en daar staat u toch ook bij stil samen? Met onze mooie foodpakketten, waaraan u persoonlijke aandacht heeft geschonken. Gegarandeerd een hartverwarmend cadeau.

foodpakketten bestellen