Foto op linnen als kerstpakket

Wil je dit jaar een totaal ander kerstpakket voor je werknemers dan je gewend was, geef een alternatief kerstpakket. Een foto op linnen is een goede keuze! Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen om een voucher cadeau te doen. Een waardebon waarmee de ontvanger recht heeft op een foto die afgebeeld wordt op linnen. De ontvanger kiest een foto, die hij of zij graag als schilderij aan de wand wil hangen. Een schitterend cadeau waar je werknemers lange tijd met plezier naar zullen kijken, een fraaie wandversiering van een foto die indruk maakt, grappig is, vakantieplezier laat zien.

Kortom een prachtige foto op linnen als blikvanger in een woning, als aanwinst in elk interieur. Hiermee maak je elke werknemer blij, jong en oud, man en vrouw. Deze vouchers zijn verkrijgbaar bij Kerstpakkettenplaza en ook hiervan gaat een bedrag per voucher naar een goed doel. Het bedrag staat vermeld bij het product. Het bedrag is afhankelijk van het bestede bedrag, zoals dat ook het geval is bij de andere categorieën van onze webshop.

Hoe geef je een foto op linnen aan je medewerkers?

Het is voor een werkgever onmogelijk om een persoonlijke foto op linnen aan te bieden als zodanig. Daarvoor zijn vouchers in het leven geroepen. Door het geven van een voucher, die de waarde van een foto op linnen vertegenwoordigt, kun je als werkgever een dergelijk cadeau op een eenvoudige manier voor je medewerkers realiseren. De keuze van de foto maakt de ontvanger van de voucher zelf, het cadeau zal dus altijd in de smaak vallen. Dit alternatieve cadeau verwacht niemand. Deze blijk van waardering voor je medewerkers is erg origineel en zal warm worden ontvangen. Dit jaar geen traditioneel kerstpakket, maar een kerstpakket in de vorm van een voucher, die ingewisseld kan worden tegen een zelf gekozen foto op linnen.

De foto op linnen

Met de voucher, die je aan je medewerkers geeft als kerstgeschenk, kan een foto op linnen worden besteld. De voucher geeft recht op een prachtig doek van bijvoorbeeld 40 bij 50 cm, 60 bij 90 cm, 90 bij 90 cm enz. Dat doek is gespannen op een sterk houten frame van 3 cm dikte. De bezorging is gratis. De ontvanger stuurt de foto in en voor de rest wordt gezorgd. Er zijn vouchers verkrijgbaar met diverse bedragen. Afhankelijk van de prijs wordt er per voucher een bedrag overgemaakt naar een goed doel. Met de foto op linnen geef je een persoonlijk en zeer modern en waardevol cadeau. Een cadeau dat emoties oproept, bijvoorbeeld de foto van een baby. In elk interieur van de huiskamer, serre, slaapkamer past een foto op linnen.

Wat een leuk idee: een foto op linnen

Wat een leuk idee om een favoriete foto op linnen te laten afdrukken. Meer een voucher als kerstpakket, die daarvoor is bestemd, ontvangen jouw medewerkers een schitterend cadeau. Jij maakt het op een heel eenvoudige manier mogelijk om een favoriete foto op doek te laten afdrukken. De foto op linnen is een schitterend en persoonlijk cadeau, waaraan vaak emotionele waarde wordt gehecht. De ontvangers van de vouchers kiezen elk hun eigen foto die zij graag op doek willen laten afdrukken om dit schilderij vervolgens aan de muur te hangen.

Foto op linnen, zelf te kiezen

Als je de website van Kerstpakkettenplaza bekijkt om kerstpakketten voor je medewerkers te zoeken, dan zie diverse categorieën waaruit je kunt kiezen. Traditionele kerstpakketten, food pakketten, kunstzinnige kerstpakketten, de goede doelen pakketten, de foto op linnen enz. Dit laatste cadeau geef je in de vorm van een voucher (waardebon) aan je werknemers. Werknemers kiezen zelf een foto die hen raakt, die grappig is, die herinneringen oproept aan een vakantie, een geboorte enz. Deze foto dienen zij in te sturen en wij zorgen ervoor dat de foto op linnen wordt afgedrukt. Binnen enkele dagen wordt het schilderij kosteloos thuisbezorgd.

De vouchers vertegenwoordigen diverse bedragen, jij kiest het bedrag, waarvoor jouw medewerkers een mooi schilderij kunnen laten maken. Een schitterend kerstgeschenk dat jij eenvoudig als cadeaubon kunt overhandigen. Saaie muren bij jouw medewerkers veranderen in een oase van rust of een spectaculair schouwspel, naargelang de afbeelding op het linnen doek. En voor alle duidelijkheid jouw medewerkers ontvangen kwaliteit als jij bij ons je bestelling plaatst.