Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Goed verzorgde kerstpakketten 2018

Kwaliteit en duurzaamheid, twee kenmerken van de kerstpakketten op Kerstpakkettenplaza.nl. De goed verzorgde kerstpakketten 2018 zijn een van de speerpunten van Kerstpakkettenplaza.nl. Een kerstpakket is leuk, de inhoud is leuk, maar het is nog veel leuker als het er ook mooi en verzorgd uit ziet. Bij Kerstpakkettenplaza.nl worden de pakketten met zorg samengesteld en gepresenteerd.

Goed verzorgde kerstpakketten 2018, waar zit hem dat in?

Naast een mooi uiterlijk, een mooie presentatie en een goed uiterlijk zijn we bij Kerstpakkettenplaza.nl ook duurzaam bezig. Het klimaat en het milieu staan onder druk, iets waar we ons zorgen om maken. Daarom proberen we het goede voorbeeld te geven door zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te werk te gaan. De verpakkingen kunnen meerdere malen gebruikt worden en tijdens het selecteren van de producten gaan we uiterst zorgvuldig op zoek naar milieuvriendelijke producten. In onze zoektocht komen we ook veel eerlijke producten tegen, die stoppen we maar al te graag in onze pakketten, zodat iedereen er voordeel van heeft.

Goed verzorgde kerstpakketten 2018

Goede doelen

Ook zijn we bij Kerstpakkettenplaza.nl al tijden bezig met het ondersteunen van goede doelen. We kiezen er elk jaar een aantal uit die we zelf extra ondersteunen. Daarnaast gaat er altijd een percentage van het bedrag van de kerstpakketten die u koopt naar een goed doel van uw keuze. Dit kan een van onze voorgeselecteerde goede doelen zijn, maar het mag er ook een van uw eigen keuze zijn.

Natuurlijk besteden we naast de klimaatverzorging ook tijd en aandacht aan de uiterlijke verzorging van het pakket. De kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl zien er prachtig uit en vaak krijgen we zelfs te horen dat de pakketten zichzelf verkopen. Een beter compliment kunnen we daarover natuurlijk niet krijgen!

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Ook voor adviezen staan we voor u klaar.