Wat leuk dat u onze site bezoekt!

Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal uiterlijk vanaf 15 augustus weer volledig zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Als eerste op de hoogte blijven van alle tips, weetjes en de leukste kerstpakketten? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment!

 

Gouden (kerstpakketten)tip 2022

Op deze zonnige woensdagmiddag hebben we weer een sneak preview voor jullie. Ditmaal een met een gouden randje. Vandaag staat de themalijn Gold Vibes centraal. Lees gauw verder voor meer informatie.

Zoals de naam al doet vermoeden staat deze lijn in het thema van de kleur goud. De heerlijke producten worden geleverd in een feestelijke verpakking met prachtige gouden versiering erop. Kortom, echt een gouden tip voor als u uw werknemers wilt verwennen met een kerstpakket met een luxe uitstraling. Een product dat zal verschijnen binnen deze lijn is een zakje met pepermunt kussentjes. Zeer stijlvol versierd met een gouden touch.

Gouden pepermunt
Pepermunt kussentjes

Bent u ook al zo benieuwd naar de nieuwe collectie kerstgeschenken? Blijft u ons dan vooral volgen. We zullen u wekelijks updates geven van leuke previews. Heeft u al een goed beeld van wat u uw personeel straks wil geven met de kerst? Wij zijn bereikbaar voor het bespreken van alle mogelijkheden. Wist u dat u bij ons ook zelf een kerstpakket kunt samenstellen? Bent u hierin geïnteresseerd? Neemt u dan vooral even contact met ons op! We helpen u graag!

Meer gouden tips?

wilt u meer weten over deze of andere nieuwe lijnen? Wilt u een advies op maat? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met onze klantenservice of stuur een bericht via sociale media.

Gouden vibes
Golden vibes