Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Gouden (kerst)tip

Op deze zonnige woensdagmiddag hebben we weer een sneak preview voor jullie. Ditmaal een met een gouden randje. Vandaag staat de themalijn Gold Vibes centraal. Lees gauw verder voor meer informatie.

Zoals de naam al doet vermoeden staat deze lijn in het thema van de kleur goud. De heerlijke producten worden geleverd in een feestelijke verpakking met prachtige gouden versiering erop. Kortom, echt een gouden tip voor als u uw werknemers wilt verwennen met een kerstpakket met een luxe uitstraling. Een product dat zal verschijnen binnen deze lijn is een zakje met pepermunt kussentjes. Zeer stijlvol versierd met een gouden touch.

Gouden pepermunt
Pepermunt kussentjes

Bent u ook al zo benieuwd naar de nieuwe collectie kerstgeschenken? Blijft u ons dan vooral volgen. We zullen u wekelijks updates geven van leuke previews. Heeft u al een goed beeld van wat u uw personeel straks wil geven met de kerst? Wij zijn bereikbaar voor het bespreken van alle mogelijkheden. Wist u dat u bij ons ook zelf een kerstpakket kunt samenstellen? Bent u hierin geïnteresseerd? Neemt u dan vooral even contact met ons op! We helpen u graag!

Meer gouden tips?

wilt u meer weten over deze of andere nieuwe lijnen? Wilt u een advies op maat? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met onze klantenservice of stuur een bericht via sociale media.

Gouden vibes
Golden vibes