Hele assortiment kerstpakketten van eenvoudig tot en met exclusief

Kerstpakkettenplaza verdeelt het aanbod aan kerstpakketten in 9 prijsklassen. Er wordt echter ook een verdeling gemaakt in 9 categorieën. Dit zijn  de traditionele kerstpakketten, de foodpakketten, de foto op linnen als kerstgeschenk, de tijdschriftenbonnen, de drankpakketten, de Italiaanse kerstpakketten, de kunstzinnige kerstpakketten, de eigen keuze kerstpakketten (kerstcomplimenten), de Rituals- en wellnesspakketten. Aan jou de keuze op welke manier je het meest geschikte kerstpakket voor je medewerkers gaat zoeken, op prijs of op inhoud. Voor 5 december biedt Kerstpakkettenplaza je leuke en lekkere Sinterklaaspakketten aan. Al vanaf een paar euro’s per surprise heb je een leuke attentie om je personeel te verrassen. Bekijk de heerlijke afbeeldingen, lees de beschrijving van de inhoud en plaats vervolgens je bestelling.

De eenvoudige kerstpakketten

Met een klein budget toch een leuk kerstcadeau vinden voor je medewerkers, dat lukt je bij Kerstpakkettenplaza. Kies op prijs en je krijgt de eenvoudige en goedkope kerstpakketten te zien. Eenvoudig en goedkoop, maar zeker wel de moeite waard. Leuke kerstpakketten om je medewerkers te verrassen. De prijs ligt tussen de 5 en 20 euro. Je krijgt kerstcadeaus te zien waarbij het water je in de mond loopt, maar ook pakketten met overblijvende artikelen. Denk daarbij aan een comfortabele badhanddoek, een dienblad enz. Zoals je ziet kun je ook voor een klein bedrag de kerstpakketten-traditie in ere houden en een leuk cadeau uitdelen.

De originele kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza

In deze categorie 20 tot 25 euro staat onder andere het verrassingspakket. Je hebt zeker al even gekeken naar de afbeelding en de beschrijving…… jammer, de inhoud blijft geheim anders is het geen verrassingspakket. De inhoud overstijgt de prijs die jij voor dit pakket betaalt, dat is het enige wat wij hierover willen zeggen. Verras je werknemers met een schitterend verrassingspakket. Weet je liever wat je koopt en vervolgens cadeau geeft, het aanbod in de prijsklasse 20 tot 25 is groot. Fraaie en goed gevulde kerstpakketten soms met een thema (brood) en met overblijvende artikelen (broodplank) enz. Neem er de tijd voor om het meest geschikte cadeau voor jouw personeel te vinden.

De goed gevulde kerstpakketten

De categorie kerstpakketten tussen 25 en 30 euro bevat veel producten, geschenken, overblijvende producten. Een heel gezellige categorie om te bekijken en een mooi pakket uit te kiezen. Schitterend samengesteld om van te snoepen, om mee te borrelen, om buitenlandse gerechten te proeven enz. Veel producten van goede kwaliteit voor een lage prijs.

De moderne kerstpakketten

De categorie moderne kerstpakketten tussen de 30 en 35 euro bevat eigentijdse producten en artikelen. Een groot en zeer gevarieerd aanbod, op een fantastische manier samengesteld. Alles past erg mooi bij elkaar, je moet het zelf zien! Veel lekkere producten en veel mooie artikelen voor weinig geld.

De traditionele kerstpakketten

De categorie traditionele kerstpakketten tussen de 35 en 40 euro zal je verrassen door de ruime keuze en de omvang van de pakketten. Er valt voor je medewerkers veel uit te pakken als je voor de traditionele kerstpakketten kiest. De naam van het pakket verraadt al een beetje de inhoud, bij het zien van de afbeelding loopt het water je in de mond en wil je nog meer weten, klik dan op meer info en je leest precies wat je bestelt voor je werknemers.

De populaire kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza

De populaire categorie 40 en 45 euro biedt je voor ieder wat wils. Fraai om te zien, heerlijk om op te eten en heel veel producten om uit te pakken. Niet voor niets een heel populaire categorie.

De chique kerstpakketten

Als je de categorie 45 en 50 euro, de chique kerstpakketten zou moeten omschrijven zou je woorden gebruiken als prachtig, luxe en met een schitterende uitstraling. Maar ook deze woorden schieten tekort, bekijk de pakketten en geniet alvast als je denkt aan de blije gezichten van je werknemers als jij deze cadeaus uitdeelt.

De luxe kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza

Nu komen we in de wat duurdere categorieën, kerstcadeaus tussen de 50 en 55 euro. Dit zijn unieke kerstpakketten met veel luxe en heerlijke verwennerij. Je zult er als werkgever hoge ogen mee gooien!

De exclusieve kerstpakketten

Deze categorie bevat exclusieve kerstpakketten vanaf 55 euro. Ga er even voor zitten en geniet van al dat moois. Waarmee ga jij je werknemers verrassen en verwennen?