Inhoud kerstpakketten

De traditionele kerstpakketten kan iedereen zich wel herinneren van vroeger, een doos boordevol etenswaren en drinken. Ook tegenwoordig zijn deze kerstpakketten nog zeer populair ook al zijn er verschillende kapers op de kust. Denk daarbij aan de kunstzinnige pakketten, de Rituals- wellnesspakketten (kerstpakketten met verwen- en verzorgende producten), de drankpakketten, de waardebonnen.

Met dit laatste cadeau loop je geen enkel risico dat het kerstcadeau niet aan zou sluiten bij de doelgroep. Jouw personeel bepaalt met de waardebon namelijk zelf wat hij of zij ervoor koopt, of koop je toch liever zelf een “echt” kerstpakket met luxe artikelen en verwenproducten. De keuze is uiteraard aan jou. Bekijk eerst het aanbod, pas dan kun je een beslissing nemen. Kies het cadeau waarbij jij je goed voelt, jij moet het immers overhandigen.

Misschien heb jij een goede reden om jouw medewerkers luxe producten en verwen artikelen te geven en verwerk jij dat in een kerstboodschap. Doen, een persoonlijk woordje doet het altijd goed. Op de werkvloer zal er nog lang over worden gesproken als jij een pakkende speech en bijpassend cadeau kunt samenstellen. Hulp nodig? Wij staan voor je klaar met onze ervaring, maak er gebruik van en geniet van het resultaat.

Kerstpakketten levensmiddelen

Kerstpakketten boordevol levensmiddelen, nostalgie! Ken je deze nog van vroeger, een volle doos met “boodschappen”, die je samen met de rest van het gezin mocht uitpakken? Ook nu nog zijn deze kerstpakketten, dozen, manden of tassen bij veel werkgevers favoriet. Dat snappen wij, want deze traditionele kerstpakketten bevatten erg veel en alleen maar bruikbare producten waar het hele gezin van kan smullen en drinken. De kwaliteit van de producten is uiteraard optimaal. Je verwacht van Kerstpakkettenplaza niet anders!

De kerstpakketten levensmiddelen leveren wij al vele jaren en omdat deze elk jaar opnieuw een groot succes zijn, zullen ze in ons assortiment blijven naast de vele andere categorieën. Wil je toch een keer een andere keuze maken, dat kan. De kwaliteit is van alle kerstpakketten optimaal en onze service geldt voor elk pakket.

Kerstpakketten drank

De maand december, kerst en de jaarwisseling mooie gelegenheden om het glas met elkaar te heffen. Kerstpakketten met drank als kerstgeschenk zullen dus prima in de smaak vallen bij je medewerkers en goed van pas komen. De heerlijke wijn, likeur, champagne, bier feestelijk verpakt bijvoorbeeld in een kist, een fraaie doos, voor jouw medewerkers. Deze drank kerstpakketten kunnen naast drank ook snacks bevatten. Je kunt er chique glazen aan toe laten voegen, een boekje over wijn. Kortom een drankpakket kan uit meer dan alleen drank bestaan. Ken je budget en ga op zoek naar een drank kerstpakket met of zonder toevoegingen van snacks en accessoires. Weet je of jouw medewerkers liefhebbers zijn van wijn of de voorkeur hebben voor bier, dan kun je daar bij je keuze van het drankpakket rekening mee houden.

Kerstpakketten kunstzinnige artikelen

Kerstpakketten met kunstzinnige artikelen zijn schitterende kerstcadeaus met een boodschap. Een kunstzinnig kerstpakket neemt je als het ware de woorden uit de mond, want een dergelijk cadeau zegt meer dan duizend woorden. Het uitbeelden van gevoelens, gevoelens van een prettige samenwerking, artikelen die bijvoorbeeld behaalde doelen uitbeelden, sprekende beelden van succes, volharding, geef nooit op, dat is de inhoud van kunstzinnige kerstpakketten. Bekijk het aanbod kritisch en je vindt het artikel dat de boodschap uitbeeldt die jij wil meegeven met kerst 2017. Erg mooie kunstzinnige artikelen die een plek in de huiskamer van je medewerkers zullen krijgen. Vind jij het houden van een speech lastig, zet je woorden dit jaar om in een kunstzinnig kerstpakket en laat dat voor je spreken.

Kerstpakketten bijzondere inhoud

Wil je met kerst 2017 een ander cadeau aan je medewerkers uitreiken dan andere jaren? Kies in dat geval voor bijzondere kerstpakketten. Kerstpakketten in de vorm van een tijdschriftenbon of kerstcomplimenten (waardebon waarvoor de medewerkers zelf cadeaus kunnen kiezen). En denk hier eens over na: zouden jouw medewerkers het op prijs stellen om dit jaar een foto op linnen cadeau te krijgen? Ook dit is een fraai cadeau. Medewerkers ontvangen in dat geval een voucher en krijgen daarvoor een prachtig doek (diverse afmetingen en prijzen mogelijk), dat wordt gespannen op een stevig houten frame. De foto kiest men zelf. Het geheel, foto op linnen, wordt gratis thuisbezorgd. Maak zelf de inschatting waarmee jij jouw mensen het meest kunt verwennen en blij maken en geniet straks van de reacties.

Thuiswinkel waarborg

Klantbeoordelingen Kerstpakkettenplaza.nl

Feedback company
Bekijk alle 3570 beoordelingen
8.8 10
MVO Nederland E-commerce Europe