Kerstpakket belevenissen

Kerstpakket belevenissen

Een kerstpakket in de vorm van een Belevenis is eenvoudig uitgelegd een voucher in een cadeauverpakking. Dit klinkt niet zo spannend, maar dat kan het wel zijn! Lees en beleef onderstaande uitleg. U zult vast toegeven dat een belevenis geven uiteindelijk het geven van een herinnering is.

Kerstpakket belevenissen – Uitleg

De voucher biedt een divers aanbod aan. De ontvanger mag zelf kiezen welke belevenis hem of haar het meest aanspreekt.

De belevenis kan door de gever uitgekozen worden op een aantal hoofdpunten, de zogenaamde hoofdcategorieën. Onze belevenissen zijn verdeeld in 27 hoofdcategorieën.

Om een voorbeeld te noemen, de belevenis ‘Logeren aan het water’. Als u deze belevenis aanklikt, kunt u kiezen uit diverse leuke hotels, uiteraard gesitueerd in een waterrijke omgeving. Deze cadeaubon geeft twee personen recht op een overnachting in een tweepersoonskamer met ontbijt.

Kerstpakket belevenissen – Voor de familie

Wanneer u een belevenis als kerstpakket wilt geven waarmee de ontvanger kan kiezen uit leuke familiedagjes-uit, dan is de Belevenis ‘Happy family’ een geweldige keuze omdat deze toegespitst is op kinderen. Men kan kiezen uit bijvoorbeeld een dagje Plopsa, Madame Tussauds, Sea life Center, Duinrel of bijvoorbeeld Slagharen, maar ook voor een snorkelcursus of een make-up workshop.

Kerstpakket belevenissen – Onze website

Het aanbod is zo divers dat wij u eigenlijk willen verwijzen naar onze website. Via het plaatje van de Belevenissen waaier op onze homepage navigeert u direct naar het overzicht van de diverse hoofdcategorieën Belevenissen. Het is echt een belevenis om dit overzicht te bekijken! Maar wat nog leuker is, is om de categorie te openen en het aanbod te bekijken, let wel, dit is per belevenis een greep uit het assortiment. Dat wil zeggen dat wanneer u de cadeaubon ontvangt, de keuze nog groter is.

Kerstpakket belevenissen – Waarom een goede keuze?

Het unieke aan het geven van een belevenis als kerstgeschenk is dat u specifiek in de richting van de ontvangers iets kunt uitzoeken waarvan u weet dat dat bij diegenen aanslaat. Uiteraard is het zo dat wanneer u kiest voor een Belevenis in de vorm van bijvoorbeeld een hotelovernachting, u altijd goed zit, want een weekendje weg vindt eigenlijk iedereen wel erg leuk.

Zoek, kies, geef en beleef één van de belevenissen van Kerstpakkettenplaza.nl.

Het gaat om het beleven van een uniek kerstgeschenk!

Kerstpakket belevenissen