Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakket maatwerk

Een kerstpakket is sowieso maatwerk! Maar een kerstpakket geheel afgestemd op uw wensen, dat  is pas écht maatwerk! De inkoop, de samenstelling, het inpakken en het uiteindelijk leveren is sowieso maatwerk en dat doen onze ervaren medewerkers en samenwerkingspartners al meer dan 10 jaar met veel liefde en plezier voor ons. Maar als u uw kerstpakket maatwerk zelf samenstelt kunt u geheel zelf bepalen wat de inhoud is. Van het kleinste detail tot het grootste (eventuele) hoofditem.

Kerstpakket maatwerk online bestellen

Ook als u uw kerstpakket maatwerk online wilt bestellen kunnen wij uw kerstpakket op maat laten maken. Als u bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan bepaalde themalijn of een specifieke servieslijn dan horen wij dat graag van u. We stellen dan in overleg een kerstpakket met u samen. U kunt ook een van onze showrooms op afspraak bezoeken en het volledige pakket zelf op maat laten maken, geheel naar uw eigen smaak. Soms kan echter een paar producten ruilen of toevoegen al genoeg zijn en hoeven wij geen geheel nieuwe en dure productielijn op te starten. Dat is een stuk makkelijker en is ook online te regelen. Een persoonlijke boodschap, in de vorm van een kerstkaart bijvoorbeeld, behoort ook tot de mogelijkheden.

Kerstpakket maatwerk? Kom dan naar een van onze showrooms!

Vanaf 50 kerstpakketten is het al mogelijk een kerstpakket volledig op maat te laten maken! Natuurlijk bent u van harte welkom in een van onze showrooms. Indien u dat wenst neem dan even contact op met onze klantenservice voor het plannen van aan afspraak. Weinig tijd? Geen probleem! U kiest op onze site een kerstpakket dat het dichts bij uw wensen komt. u geeft aan wat u gewijzigd wenst te krijgen en we voorzien u per e-mail van een volledig uitgewerkt en vrijblijvend kerstpakketten voorstel met een mooie foto! Graag gedaan!

Klik op de afbeeling en kies de showroom voor kerstpakket maatwerk.

Kerstpakket maatwerk