Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Kerstpakket met BBQ

Tijdens de feestdagen zijn er voornamelijk koude winterdagen. Dit betekent niet dat er niet gebarbecued kan worden tijdens kerst! Dit jaar hebben wij de mooiste BBQ kerstpakketten voor u geselecteerd. Wij nemen ze graag met u door!

Kerstpakket met BBQ voor de liefhebbers  

De reden dat u een foodpakket gaat schenken, is uiteraard ook dat u hoopt op een prettige samenwerking voor het nieuwe jaar. Ook uw zakenrelaties kunt u daarom een foodpakket schenken, wat zeer gewaardeerd gaat worden. Ze zullen verrast zijn dat u aan hen denkt. Het is een goede investering in mensen en In Nederland is barbecueën immens populair.

Kerstpakket met BBQ

U wilt toch met uw bedrijf ook niet achterblijven en uw werknemers en zakenrelaties extra verrassen? Decembermaand is daar een goede maand voor en de foodpakketten helpen u daarbij. Door een ruim aanbod van meer dan duizend pakketten vindt u bij ons het pakket waar u Zodra het weer het toelaat begint iedereen het liefst zo vroeg mogelijk in het seizoen al met lekker buiten eten. Er zijn steeds meer liefhebbers op het gebied van barbecueën. Vooral mannen bakken graag een stukje vlees op een goede BBQ. Tegenwoordig willen er ook steeds meer vrouwen aan geloven. Het is namelijk gewoon erg lekker en ook nog eens heel gezellig met uw vrienden en familie. En waarom doen we dit tijdens kerst niet? Gezellig buiten met uw vrienden en familie om de warme BBQ of met een gezellige vuurkorf. Dit maakt de kerstdagen nog knusser. Al jarenlang is dit thema kerstpakketten een liefhebber.

Ons assortiment kerstpakketten met BBQ 

Er zijn dit jaar weer vele verschillende soorten kerstpakketten met een BBQ voor u geselecteerd. In de kerstgeschenken vindt u bijvoorbeeld een kogel BBQ, een wegwerp BBQ of een standaard BBQ. Daarnaast hebben wij een aantal kerstpakketten met een tafel barbecue. Ook aan andere benodigdheden is vaak gedacht. Tangen, vorken en spiesen ziet u vaak terug in onze kerstpakketten. Ook zijn er dit jaar complete BBQ kerstpakketten met bijvoorbeeld lekkere sausjes, houtskool en heerlijke producten voor bij de BBQ.

Een mooie winst, tevreden werknemers, fijne samenwerkingspartners, nieuwe klanten voor het komende jaar, de hoogste tijd om dat samen U kunt gemakkelijk inspiratie op doen met het BBQ kookboekje die in een aantal kerstpakketten verpakt zit. De specifieke BBQ kookboekjes staan vol tips en recepten om het barbecuen nog leuker en lekkerder te maken. Met de producten uit onze kerstpakketten moet dit zeker gaan lukken.

Nieuwsgierig naar onze kerstpakketten met BBQ?

Foodpakket voor bedrijven – Voor de mooiste foodpakketten en voor het meest uiteenlopende aanbod, bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan Bent u nieuwsgierig geworden naar de inhoud van onze kerstpakketten met BBQ. Door op de onderstaande afbeelding te klikken komt u direct op de goede pagina terecht. Hier vindt u een greep uit onze collectie kerstpakketten met een BBQ! Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verrassen!

Wacht daarom niet langer, maar bekijk vandaag nog welke foodpakketten er online worden aangeboden en maak uw keuze. U kunt uw werknemers ook dit jaar flink verwennen. Bij ons vindt u gegarandeerd een geschikt pakket.