Kerstpakket met BBQ

Tijdens de feestdagen zijn er voornamelijk koude winterdagen. Dit betekent niet dat er niet gebarbecued kan worden tijdens kerst! Dit jaar hebben wij de mooiste BBQ kerstpakketten voor u geselecteerd. Wij nemen ze graag met u door!

Kerstpakket met BBQ voor de liefhebbers 

In Nederland is barbecuen immens populair. Zodra het weer het toelaat begint iedereen het liefst zo vroeg mogelijk in het seizoen al met lekker buiten eten. Er zijn steeds meer liefhebbers op het gebied van barbecuen. Vooral mannen bakken graag een stukje vlees op een goede BBQ. Tegenwoordig willen er ook steeds meer vrouwen aan geloven. Het is namelijk gewoon erg lekker en ook nog eens heel gezellig met uw vrienden en familie. En waarom doen we dit tijdens kerst niet? Gezellig buiten met uw vrienden en familie om de warme BBQ of met een gezellige vuurkorf. Dit maakt de kerstdagen nog knusser. Al jarenlang is dit thema kerstpakketten een liefhebber.

Ons assortiment kerstpakketten met BBQ

Er zijn dit jaar weer vele verschillende soorten kerstpakketten met een BBQ voor uw geselecteerd. In de kerstgeschenken vindt u bijvoorbeeld een woodgrill, een wegwerp BBQ of een standaard BBQ. Daarnaast hebben wij een aantal kerstpakketten met een tafel barbecue. Ook aan andere benodigdheden is vaak gedacht. Tangen, vorken en spiesen ziet u vaak terug in onze kerstpakketten. Ook zijn er dit jaar complete BBQ kerstpakketten met bijvoorbeeld lekkere sausjes, houtskool en heerlijke producten voor bij de BBQ.

U kunt gemakkelijk inspiratie op doen met het BBQ kookboekje die in een aantal kerstpakketten verpakt zit. De specifieke BBQ kookboekjes staan vol tips en recepten om het barbecuen nog leuker en lekkerder te maken. Met de producten uit onze kerstpakketten moet dit zeker gaan lukken.

Eén van ons bijzondere BBQ kerstpakket willen wij nog even uitlichten. In dit kerstgeschenk vindt u geen BBQ, maar wel iets heel bijzonders. Verras uw medewerkers dit jaar met een heel stijlvol en uniek kerstgeschenk. In dit kerstgeschenk treft u een cadeaubon voor een feestelijke BBQ. Hoe werkt dit? Met een unieke code kunt u een BBQ pakket bestellen. Alle ingrediënten worden thuisbezorgd. U kunt direct aan de gang! Met deze cadeaubon verrast u uw medewerker zeker weten!

Nieuwsgierig naar onze kerstpakketten met BBQ?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de inhoud van onze kerstpakketten met BBQ. Door op de onderstaande afbeelding te klikken komt u direct op de goede pagina terecht. Hier vindt u een greep uit onze collectie kerstpakketten met een BBQ! Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verrassen!

Kerstpakket met BBQ