Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakket origineel

Verreweg het meest gegeven kerstgeschenk rondom de kerstdagen is een origineel kerstpakket. Een traditioneel kerstpakket waar de meeste mensen aan moeten denken bij het woord ‘kerstpakket’. Mensen denken daarbij aan een kleurige en rijkversierde kerstdoos met een verleidelijke inhoud. Zo’n kerstdoos uitpakken wordt als zeer leuk ervaren en mensen laten zich graag verrassen.

Onze verschillende kerstgeschenken

Die inhoud bestaat vaak uit heerlijke etenswaren en dranken in combinatie met non-food artikelen. Die bijzondere artikelen maken een kerstpakket dan origineel en daarmee onderscheidt het zich van andere pakketten.

Stel uw kerstgeschenk zelf samen

Het meest originele kerstpakket is natuurlijk als u er zelf één samenstelt. U maakt het dan een stuk persoonlijker ook. U kunt er ook voor kiezen om uw medewerkers zelf een leuk kerstcadeau te laten kiezen uit een brochure of via internet.

Kerstgeschenk origineel met thema

Bepaalde thema kerstpakketten zoals oud Hollandse kerstpakketten geven het geschenk ook een origineel karakter. Steeds vaker wordt er gekozen voor biologische of fair trade kerstpakketten. Dat is ook nét even want anders dan een standaard kerstpakket. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een echt mannen kerstgeschenk en vrouwen kerstgeschenk. Zo maakt u het steeds persoonlijker!

Maakt dit uw nieuwsgierig? Ga dan snel naar Kerstpakkettenplaza.nl voor ons gehele assortiment. Door op de afbeelding te klikken bekijkt u direct onze Fair-trade kerstgeschenken.

Kerstpakket origineel