Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakket ruilen

Kerstpakket ruilen

Iedere ontvanger van een kerstpakket is natuurlijk blij met een goed gevulde kerstdoos. Daarom is ruilen natuurlijk helemaal niet nodig!

Wellicht dat de een de inhoud iets beter kan gebruiken dan de ander, dat houd je toch. Onderling zouden personeelsleden natuurlijk wel spullen kunnen ruilen indien zij dit wensen. Dan heeft men bijvoorbeeld vier soepkommen in plaats van twee.

Eigen Keuze Kerstpakketten

U kunt er ook voor kiezen een alternatief kerstgeschenk te geven in de vorm van een cadeaubon, een eigen keuze kerstpakket of een Belevenis. Wanneer het de ontvanger schikt kan hij of zij dan deze bonnen ruilen voor bijvoorbeeld een Tijdschriften abonnement of in het geval van een Belevenis een leuk of luxe arrangement voor één of meerdere personen.

Hoe werk dit?

De bonnen zitten verpakt in mooie geschenkverpakkingen. In het geval van een eigen keuze concept kan de ontvanger waardepunten(complimenten) inruilen voor een kerstcadeau naar eigen keuze. Uit een prachtige brochure of via een gebruiksvriendelijke website kan men kiezen uit een zeer breed aanbod aan (huishoudelijke) apparatuur, etenswaren, gereedschap, enzovoorts.

Mocht een ontvanger zijn of haar punten niet willen opmaken dan is er natuurlijk de mogelijkheid dat ze deze onderling ruilen; dan bestelt de een wat (extra) voor de ander op zijn/haar naam.

Lijk u dit een geschikt kerstgeschenk? Klik dan direct op het onderstaande plaatje en uw komt direct bij de Eigen Keuze Kerstgeschenken!

Kerstpakket ruilen