Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Kerstpakket ruilen

Kerstpakket ruilen

Iedere ontvanger van een kerstpakket is natuurlijk blij met een goed gevulde kerstdoos. Daarom is ruilen natuurlijk helemaal niet nodig!

Wellicht dat de een de inhoud iets beter kan gebruiken dan de ander, dat houd je toch. Onderling zouden personeelsleden natuurlijk wel spullen kunnen ruilen indien zij dit wensen. Dan heeft men bijvoorbeeld vier soepkommen in plaats van twee.

Eigen Keuze Kerstpakketten

U kunt er ook voor kiezen een alternatief kerstgeschenk te geven in de vorm van een cadeaubon, een eigen keuze kerstpakket of een Belevenis. Wanneer het de ontvanger schikt kan hij of zij dan deze bonnen ruilen voor bijvoorbeeld een Tijdschriften abonnement of in het geval van een Belevenis een leuk of luxe arrangement voor één of meerdere personen.

Hoe werk dit?

De bonnen zitten verpakt in mooie geschenkverpakkingen. In het geval van een eigen keuze concept kan de ontvanger waardepunten(complimenten) inruilen voor een kerstcadeau naar eigen keuze. Uit een prachtige brochure of via een gebruiksvriendelijke website kan men kiezen uit een zeer breed aanbod aan (huishoudelijke) apparatuur, etenswaren, gereedschap, enzovoorts.

Mocht een ontvanger zijn of haar punten niet willen opmaken dan is er natuurlijk de mogelijkheid dat ze deze onderling ruilen; dan bestelt de een wat (extra) voor de ander op zijn/haar naam.

Lijk u dit een geschikt kerstgeschenk? Klik dan direct op het onderstaande plaatje en uw komt direct bij de Eigen Keuze Kerstgeschenken!

Kerstpakket ruilen