Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakket ruilen

Kerstpakket ruilen

Iedere ontvanger van een kerstpakket is natuurlijk blij met een goed gevulde kerstdoos. Daarom is ruilen natuurlijk helemaal niet nodig!

Wellicht dat de een de inhoud iets beter kan gebruiken dan de ander, dat houd je toch. Onderling zouden personeelsleden natuurlijk wel spullen kunnen ruilen indien zij dit wensen. Dan heeft men bijvoorbeeld vier soepkommen in plaats van twee.

Eigen Keuze Kerstpakketten

U kunt er ook voor kiezen een alternatief kerstgeschenk te geven in de vorm van een cadeaubon, een eigen keuze kerstpakket of een Belevenis. Wanneer het de ontvanger schikt kan hij of zij dan deze bonnen ruilen voor bijvoorbeeld een Tijdschriften abonnement of in het geval van een Belevenis een leuk of luxe arrangement voor één of meerdere personen.

Hoe werk dit?

De bonnen zitten verpakt in mooie geschenkverpakkingen. In het geval van een eigen keuze concept kan de ontvanger waardepunten(complimenten) inruilen voor een kerstcadeau naar eigen keuze. Uit een prachtige brochure of via een gebruiksvriendelijke website kan men kiezen uit een zeer breed aanbod aan (huishoudelijke) apparatuur, etenswaren, gereedschap, enzovoorts.

Mocht een ontvanger zijn of haar punten niet willen opmaken dan is er natuurlijk de mogelijkheid dat ze deze onderling ruilen; dan bestelt de een wat (extra) voor de ander op zijn/haar naam.

Lijk u dit een geschikt kerstgeschenk? Klik dan direct op het onderstaande plaatje en uw komt direct bij de Eigen Keuze Kerstgeschenken!

Kerstpakket ruilen