Kerstpakket vrouwen

Kerstpakket vrouwen – Wilt u uw vrouwelijke collega’s deze kerst goed verwennen met een echt kerstpakket voor vrouwen? Dat lijkt ons een heel goed plan! Op deze manier kunt u uw medewerkers eens echt bedanken voor het harde werken van afgelopen jaar.

Ieder jaar weer groeit ons assortiment kerstpakketten, zo ook het assortiment kerstpakketten voor vrouwen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een heerlijk Ritualspakket? Of geeft u liever een roze pakket cadeau? Het kan allemaal! Zoekt u een pakket met een bepaald thema? Ook daarop kunt u onze kerstpakketten selecteren.

Kerstpakket vrouwen bestellen

Heeft u een mooi vrouwenpakket gevonden op onze site? Dan kunt u ze nu eenvoudig bestellen. Gaat u bijvoorbeeld voor het Roze ontspanning pakket? Vult u het gewenste aantal in en vraag uw op maat gemaakte offerte aan. Deze krijgt u per mail toegestuurd. Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan wij alles in gang te zetten om de kerstpakketten op tijd op het door u ingevulde adres te leveren. U hoeft alleen nog maar te wachten tot ze bezorgd worden. Daarna kunt u genieten van de reacties van uw collega’s!

kerstpakket vrouwen

Kerstpakket: Roze ontspanning

Kerstpakket vrouwen samenstellen

Wilt u zelf uw eigen vrouwenpakket samenstellen? Dat kan! Vanaf 50 stuks kunt u bij ons zelf uw kerstpakket samenstellen. Dit kan tot 1 november. U kunt hierbij een van onze kerstpakketten als basis gebruiken en daar iets aan toevoegen, maar u kunt het ook helemaal zelf samenstellen. Dit kan in een van onze showrooms op afspraak, digitaal of via onze klantenservice. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Mocht u vragen hebben over het zelf samenstellen van het kerstpakket voor uw vrouwelijke collega’s, neemt u gerust contact op met ons. Ook voor alle overige vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij zitten klaar om met u mee te denken en u verder te helpen.