Kerstpakket = waardering medewerkers tonen

Bij goed werkgeverschap behoren diverse taken ten aanzien van de medewerkers: geen misbruik maken van je positie, gelijkwaardige behandeling van het personeel, een goede verzekering voor je werknemers, betalen van een passend salaris, ondersteunen van de balans tussen werk en privé,  belangrijke en ingrijpende beslissingen motiveren. Er staat niet bij vermeld dat je een kerstpakket cadeau moet doen, of dat je een Sinterklaasviering moet organiseren. Toch zijn dergelijke acties wel van belang en dragen bij aan de sfeer op het werk en medewerkers hebben en houden ook hart voor de zaak als zij zich gewaardeerd voelen. Investeer in je medewerkers, dat kan op elk moment, maar de feestmaand december is daar bijzonder geschikt voor.

Een kerstpakket valt altijd in goede aarde

Een etentje organiseren, een feestavond of een barbecue, het kan allemaal erg gezellig zijn. Toch bereik je dan niet altijd alle medewerkers. Er zullen altijd mensen bij zijn die geen tijd hebben of geen zin hebben daaraan mee te doen. Dat is uiteraard oké. Met het overhandigen van een kerstpakket bereik je wel alle medewerkers. Een kerstpakket valt bij iedereen in goede aarde en wordt graag in ontvangst genomen. Een mooie traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven en altijd met succes. Ook je zakenrelaties kun je hierbij betrekken. Zij kennen je alleen van het zaken doen, toon je warme kant door het geven van een leuk kerstpresentje. De cadeaus hoeven niet groot te zijn, ook onze kleine kerstgeschenken zijn leuk om te geven. Je zult genieten van de reacties.

Waardering tonen in woorden en met daden

Na een jaar van hard werken is het fijn om je medewerkers te kunnen vertellen hoe de zaken ervoor staan. Je werkt namelijk samen met je werknemers om het bedrijf in topvorm te krijgen en te houden. Mede daarom is het goed om je waardering in woorden en met daden te tonen. De eindejaarsborrel is daar wellicht een geschikt moment voor. Je bereidt een speech voor en zorgt voor mooie kerstpakketten, die je na afloop overhandigt aan je medewerkers. Met een fijn gevoel en een goed gevuld kerstpakket zullen jouw medewerkers beginnen aan de feestdagen, die voor sommigen vrije dagen zullen zijn. Zit jij met je bedrijf op diverse locaties zorg dan dat je op alle locaties zelf even aanwezig kunt zijn. Werknemers zullen het waarderen dat jij tijd neemt voor een praatje. Het zijn deze zaken die ervoor zorgen dat iedereen zich betrokken voelt bij het bedrijf en dat heeft alleen maar voordelen. Wanneer je dan na het persoonlijke contact een fraai geschenk kunt overhandigen zul jij de dankbaarheid en de waardering voelen. Wederzijds respect, waardering en aandacht voor elkaar zijn belangrijke pijlers van het bedrijf.

Geen verplichting, wel aan te raden

De kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza zijn telkens opnieuw een groot succes te noemen. De ene categorie scoort weliswaar wat hoger dan de andere, maar allemaal worden ze goed bekeken en elke categorie zorgt voor veel bestellingen. De diverse categorieën zorgen ervoor dat iedere werkgever bij ons slaagt voor een geschikt kerstgeschenk en/of Sintsurprise.

Ook de verschillende prijsklassen en de bekende kwaliteit en service, die wij je bieden, dragen hun steentje bij aan een grandioos succes, elk jaar weer. Hoewel het voor werkgevers geen verplichting is om de traditie van de kerstpakketten voort te zetten, kunnen wij elk jaar rekenen op nog meer klanten. Werkgevers vinden het namelijk erg prettig om hun medewerkers extra te belonen voor hun inzet. Daarvoor nemen ze straks de tijd om onze webshop te bezoeken of een van onze showrooms. Mensen verrassen en verwennen geeft veel voldoening door de dankbare gezichten en reacties van het personeel.

Maar ook zakelijk gezien heeft het voordelen. Als jij iets extra’s voor je mensen doet zullen zij bereid zijn een stapje extra voor jou en je bedrijf te zetten. Je kunt ook je zakenrelaties meenemen in de kerstpakketten traditie. Je wil wellicht deze fijne relatie niet kwijtraken, je hebt heel prettig samengewerkt en dat wil je graag in de toekomst blijven doen. Een gebaar als een kerstgeschenk is geen verplichting maar is wel aan te raden, zodat jouw naam niet wordt vergeten. Het geven van een kerstcadeau aan je medewerkers en je zakenrelaties heeft alleen maar voordelen zoals je leest. Als je hierover nog twijfelde dan ben je nu waarschijnlijk over de streep getrokken. Hoeveel je er aan uitgeeft en waaraan is helemaal jouw keuze, want het is geen verplichting. En elk kerstcadeau zal in dankbaarheid worden ontvangen.