Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten 2016 bestellen

Kerstpakketten 2016 bestellen

In het jaar 2016 staan er weer veel mooie kerstpakketten voor u klaar. Het zijn allemaal weer bijzondere en unieke kerstcadeaus, die u aan uw werknemers kunt schenken. De vraag is alleen waar gaat uw voorkeur naar uit? Misschien vindt u gouden kerstpakketten wel erg mooi. Dit zou zomaar weer een trend kunnen worden, maar het ligt ook echt aan uw eigen smaak. Goud wordt gezien als de kerstkleur van de jaren zeventig en het was in die tijd ook echt een statussymbool. Kerstpakketten 2016 bestellen is een feestje!

Mensen met goud in de kerstboom of in huis wilden graag pronken met de feestdagen, zo werd dat in ieder geval gezien. Inmiddels zijn goud en zilver trendy kleuren, die ieder jaar met de kerstdagen terug te zien zijn. Dit kan zijn in een kerstpakket, maar ook in de versiering en bij de aankleding van de tafel voor het diner. Ook andere kleuren zijn erg populair, rood is bijvoorbeeld een kleur die het erg goed doet in de decembermaand. Als u naar het servies zou kijken, dan zal de conclusie waarschijnlijk zijn dat veel mensen een wit basisservies hebben. Dit zou dan aangevuld kunnen worden met een ander kleur, zodat het er aantrekkelijker uitziet met de feestdagen.

Kerstpakketten 2016 bestellen? Vraag ons om advies!

Vroeger werd er vaak voor goud gekozen en werd er voor goudkleurige onderborden gekozen en was het bestek ook vaak Kerstpakketten 2016 bestellen2016goudkleurig. Het geeft meteen een heel andere uitstraling, de sfeer is anders en het is meer feestelijk. U krijgt het luxe kerstgevoel waar dat u naar op zoek bent en dit kan ieder jaar terugkeren, maar dan bijvoorbeeld met de kleuren die op dat moment populair zijn of bij u in de smaak vallen. U kunt ook zilver toevoegen wanneer u houdt van de metallic tinten. Ook koper en messing kunnen accentkleuren zijn  die u terug wilt laten keren met de feestdagen en ook dat kan bij de kerstpakketten zo uitkomen.

U krijgt zeker een glanzende kerst wanneer dat u gaat kiezen voor de combinatie van goud en wit bijvoorbeeld. Ook dit jaar ziet u bij ons kerstpakketten in alle kleuren terugkeren.

De kerstpakketten 2016 kunt u dan nu ook online bekijken en een keuze maken naar welke kleur uw voorkeur uit gaat. U kunt ook naar de prijzen kijken of naar een bepaald thema en op deze manier een kerstpakket voor 2016 selecteren. Er zijn bij Kerstpakkettenplaza.nl mogelijkheden genoeg om te ontdekken wat uw wensen zijn en wat u dit jaar wilt schenken aan uw medewerkers.

 

Kerstpakket 2016 kiezen

Kerstpakketten 2016 bestellen – Het jaar 2016 is alweer over de helft en hoe doet uw bedrijf het dit jaar? De kans is groot dat u het werk zonder uw huidige personeelsleden niet aan had gekund! Uw personeelsleden zijn dan ook het belangrijkste ‘bezit’ binnen uw onderneming. Ze zijn een meerwaarde voor uw bedrijf en dankzij hen kunt u groeien en klanten tevreden houden.

Als u gemotiveerde mensen in dienst heeft, dan zorgen zij voor hoge bedrijfsbetrokkenheid en een hoge efficiëntie. Een investering in uw personeel, is investeren in uw bedrijf. Leg uw medewerkers in de watten met de feestdagen met een mooi kerstpakket anno 2016.

Wij bieden u een passend kerstgeschenk wat u zelf kunt selecteren. Een kerstpakket voor 2016 kiezen kan bij ons zo gebeurd zijn. leuke kerstpakketten bestellenMaar u kunt ook de tijd nemen om het hele aanbod te bekijken. Wat is voor u een passend kerstgeschenk voor dit jaar? Er zijn zoveel mogelijkheden en de eindejaarsgeschenken die u hier ziet, ‘doen het allemaal erg goed’. De vraag is nu wat spreekt u aan en wat wilt u ermee doen? Hoeveel wilt u uitgeven per medewerker? Als u dat weet, wordt het kiezen van een kerstgeschenk voor 2016 eenvoudiger!

Bij ons kunt u namelijk ook op prijs zoeken en zo ziet u welke kerstpakketten er voor deze prijs mogelijk zijn. Het financiële aspect dient ook bekeken te worden en daarom wijzen wij u daar graag op. U bent diegene die daar beslissingen over neemt en u kunt aangeven wat uw mogelijkheden daarin zijn. Wij kunnen altijd met u meedenken, maar u beslist!

 

Samenstellen kerstpakket 2016

Een kerstpakket voor 2016 kunt u bij ons ook zelf samenstellen. U kunt bij ons een van de showrooms bezoeken tot 1 november en dan kunt u zelf alle producten bekijken. Aan de hand daarvan kunt u een selectie maken, of u kunt uw wensen aangeven en dan kijken onze medewerkers met u mee. Een kerstpakket voor 2016 samenstellen is maatwerk, het kan zo persoonlijk worden als u wenst. Zo kunt u er ook een kaartje bij doen met de naam van het bedrijf erbij. Het maakt het een stuk persoonlijker en voor uw medewerkers is het een leuke herinnering.

Besteed daarom ook tijd en aandacht aan het uitkiezen van een kerstpakket, want op deze manier kunt u namelijk uw blijk van waardering aan uw medewerkers tonen. U laat zien dat u hun inzet waardeert door met aandacht een fraai kerstpakket voor uw mensen uit te kiezen. Sluit samen een mooi jaar af en proost op een nieuw jaar!

Kerstpakketten 2016 bestellen staat gelijk aan genieten, klik op de afbeelding om te starten!

Kerstpakketten 2016 bestellen