Kerstpakketten bestellen doe je hier

Wanneer je jouw medewerkers wil verrassen met een kerstpakket dan zul je op de eerste plaats verzekerd willen zijn van kwaliteit van de inhoud. Bij Kerstpakkettenplaza hoef je daarover niet te twijfelen, want kerstpakketten bestellen doe je hier.Wij leveren alleen maar producten en artikelen van prima kwaliteit. Wij doen onze aankopen namelijk bij de beste leveranciers. Wij zijn er trots op dat wij deze kwaliteit kunnen leveren en nemen met minder geen genoegen voor onze klanten. Verzekerd van kwaliteit als je bij ons je bestellingen plaatst van Sintsurprises en kerstpakketten groot en klein, dat maakt niet uit. Een zorg minder voor jou. Laat de kwaliteit maar aan ons over!

Verzekerd van optimale service

Kom je er zelf niet helemaal uit om de meest geschikte kerstcadeaus te vinden? Dan helpen onze ervaren medewerkers daar graag bij. Wij zijn goed bereikbaar voor vragen, ideeën en opmerkingen. Onze klantenservice staat je vriendelijk te woord en kan je prima vooruit helpen. Wanneer je enkele producten uit een gekozen kerstpakket liever niet in je pakket wil en je wil daar graag wat anders voor in de plaats dan kan dat, mits je op tijd je bestelling plaatst en een order plaatst van ten minste 50 stuks. Wij noemen dat inwisselen of ruilen van producten en of artikelen. Wij bieden deze service omdat het kerstpakket geen 99% maar 100% aan je eisen moet voldoen. Wij durven te zeggen dat onze service optimaal is. Maak er gerust gebruik van.

Verzekerd van stipte levering

Kerstpakketten en Sintsurprises uitkiezen en bestellen is jouw taak. Voor ons is het belangrijk dat de cadeaus aan al jouw eisen en wensen voldoen. Tevens is het van groot belang dat al onze orders op tijd worden uitgevoerd, zodat ook stipte levering gegarandeerd is. Wij kunnen daar aan voldoen in binnen- en buitenland, mits jij op tijd je bestelling plaatst. Uit ervaring is gebleken dat er laat in de maand december nog bestellingen bij ons, Kerstpakkettenplaza binnenkomen.

Geen probleem als alles nog op voorraad is, dan zullen wij er alles aan doen om toch nog voor de feestdagen te leveren, maar wij vinden het jammer om klanten teleur te stellen. Soms kunnen producten en of artikelen nog worden nabesteld, maar dat kunnen we zo laat in het jaar niet garanderen. Dus neem geen enkel risico en bestel op tijd. Prettig voor jou en voor ons: geen kerststress dit jaar!

Genoeg redenen om kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza te bestellen

Er zijn genoeg redenen om kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza te bestellen. Was jij helemaal tevreden over de kerstpakketten van 2016? Prima, wij hebben veel positieve en leuke reacties gehad. Niet tevreden, laat het ons meteen weten en wij werken er aan. Op onze site staan onze 10 beloften, die wij ook echt nakomen. Geen loze praatjes, niet alleen woorden maar ook daden om onze klanten van dienst te zijn. Wil jij (ook) dit jaar zonder kerststress de kerstpakketten laten regelen, ga met ons in zee.

Wij bevelen je onze cadeaus aan en dat niet alleen, wij zorgen er ook voor dat alle cadeaus, groot en klein, goedkoop en duur, leuk verpakt en goed verzorgd de deur uit gaan en op tijd bij je worden geleverd. Het is fijn als je een bedrijf runt, dat je sommige taken kunt uitbesteden en toch overtuigd kunt zijn van een optimaal resultaat. De Sintsurprises en de kerstpakketten zijn daar een goed voorbeeld van als jij dit jaar de cadeaus bij Kerstpakkettenplaza bestelt.

Kerstpakketten bestellen zonder gedoe

Het is nog niet zover, maar straks komen ze er weer aan: de feestdagen. Als werkgever wil je daar niet zonder meer aan voorbij gaan. Je regelt een locatie voor de Sinterklaasviering of je maakt plaats in het bedrijf voor een feestje met de jonge kinderen van je collega’s. Je wil graag leuke cadeautjes voor jong en oud en ook dat regel je eenvoudig bij Kerstpakkettenplaza. Daarop volgen de kerstdagen snel en wil je graag mooie kerstpakketten voor je medewerkers en eventueel ook voor je zakenrelaties.

Veel te doen, in een korte tijd! Zie je er tegenop? Niet nodig, want als jij de bestelling doorgeeft van surprises en kerstcadeaus zit jouw taak er eigenlijk al op. De rest regelen wij tot in de puntjes. Dit jaar genieten van kerst zonder veel gedoe vooraf? Laat de medewerkers van Kerstpakkettenplaza het voor je regelen en succes is verzekerd.