Kerstpakketten bij Robert

Kerstpakketten bij Robert! Meester Patissier en meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, wel te verstaan! Deze fantastische kerstpakketten zijn gegarandeerd genieten! De ervaren bakker deelt al jaren zijn passie op tv, maar nu ook bij ons! Lees verder als u meer wilt weten over: ‘Kerstpakketten bij Robèrt’.

De kerstpakketten bij Robèrt zijn gekeurd door de meester zelf. Al jaren is hij een begrip op het gebied van tv en lekker eten. Deze cultheld inspireert jongeren en volwassenen in programma’s als ‘CupCakeCup’, ‘Heel Holland Bakt’ en ‘Brood’. Die programma’s laten goed de passie zien die de meester Boulanger en meester Patissier voor zijn vak heeft.

Dat Robèrt iets af weet van passie zag heel Nederland in 2016 toen hij meespeelde in televisie-spektakel ´The Passion´. Hier verkocht hij samen met Janny van der Heijden brood aan Jezus. Deze ´heilig lekkere kerstproducten´ vindt u gelukkig ook in overvloed in onze themalijn ´Kerstpakketten bij Robèrt´.

Kerstpakketten bij Robèrt, heerlijk!

Meester bakker Van Beckhoven heeft voor de echte thuisbakker de beste producten samengesteld. Of u nou meer houdt van pannenkoeken, pizza of brood, er is voor ieder wat wils bij. Als auteur van maar liefst vier boeken weet deze man waar hij het over heeft. De producten van ´Kerstpakketten bij Robèrt ´ hebben een chique en feestelijke uitstraling voor de perfecte kerst.

Voor velen draait kerst om samen zijn en lekker eten. Met deze kerstcadeaus slaat u de plank niet mis! Uw medewerkers kunnen zelf aan de slag met de heerlijke producten van de meester zelf! Super makkelijk te maken en genieten voor iedereen!

Kerstpakketten bij Robèrt

Dat er in deze heerlijk ambachtelijke kerstpakketten voor de zoetekauw genoeg is, dat is duidelijk! Met appeltaart, cake en koeken bakt u thuis de zoetste lekkernijen! Aan de andere kant zitten de pakketten vol met hartige broodproducten. Op die manier kan iedere levensgenieter een bourgondische kerst beleven met de Kerstpakketten bij Robèrt! Eet smakelijk! En bekijk ook eens onze  foodpakketten