Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Veel kerstpakketten, ieder jaar weer

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat werkgevers graag wat te kiezen hebben. Nou, dan ben je bij Kerstpakkettenplaza precies aan het juiste adres. Ons aanbod is namelijk ontzettend groot en we hebben een zeer gevarieerd assortiment. Als je in onze webwinkel een kijkje komt nemen, dan zal er geen gebrek zijn aan inspiratie en ideeën. Wat ook belangrijk is, is dat er een keuze is in kerstpakketten en Sintsurpises van verschillende prijsklassen. Het ene jaar heb je wellicht meer/minder te besteden dan het andere jaar, daarmee hebben wij rekening gehouden. Voor elk budget en elke wens kunnen wij je een geschikt kerstpakket en een Sintsurprise leveren.

Na het zien van onze webwinkel of een van onze showrooms zul je helemaal overtuigd zijn. Nog even geduld en wij openen onze webwinkel en showrooms voor alle werkgevers die op zoek zijn naar betaalbare, verzorgde kerstpakketten en Sintsurprises van de beste kwaliteit. We hopen zowel onze trouwe klanten als ook nieuwe dit jaar (opnieuw) van dienst te kunnen zijn met onze jarenlange ervaring. Vertrouw daar op, kies straks fraaie cadeaus en plaats je bestelling, de rest regelen wij voor je. Profiteer van onze jarenlange ervaring, doe er je voordeel mee, het kost je niets extra!

Veel keuze aan surprises en kerstpakketten

Veel keuze aan surprises en kerstpakketten maakt het online winkelen bij Kerstpakkettenplaza de moeite waard. Het is bij ons gezellig winkelen, temeer daar je ook nog veel keuze hebt in prijsklassen. Je kunt, wanneer wij alle kerstpakketten online hebben gezet en wanneer onze showrooms weer zijn geopend, op elk moment van de dag bij ons terecht om geschikte kerstpakketten en Sintsurprises te bekijken. Overdag druk met je bedrijf, ook in de avond of in het weekend kun je op je gemak een kijkje nemen bij alle fraaie cadeaus.

Je hoeft er de deur niet voor uit om een groot aanbod aan Sint- en kerstgeschenken te zien. Er is een riant en zeer gevarieerd aanbod in diverse prijsklassen. Welke cadeaus komen in aanmerking voor jouw medewerkers? Wil je er nog even over nadenken? Maak een top 3 voor jezelf en kijk na een paar dagen nog eens. Welke kerstpakketten ga jij dit jaar aan je medewerkers overhandigen? Onthoud onze naam Kerstpakkettenplaza, bij ons valt namelijk wat te kiezen!

Ieder jaar opnieuw een fraai en groot aanbod

Wij willen alle werkgevers ieder jaar opnieuw verrassen met een reuze aanbod van de meest fraaie kerstgeschenken en Sintsurprises. Ieder jaar opnieuw vind je bij Kerstpakkettenplaza een fraai en groot aanbod. Jij vindt daar beslist fraaie kerstcadeaus en Sintsurprises voor je personeel en wellicht ook voor je zakenrelaties. Wij zorgen ervoor dat er wat de kiezen valt. Daar zijn we nu, in het voorjaar, al mee bezig.

De voorbereidingen kosten veel tijd, maar dan komen we straks met een fraai aanbod voor de dag. We bezoeken beurzen, zorgen dat we de trends voor kerst 2017 kennen en houden uiteraard rekening met de successen van voorgaande jaren en de opmerkingen en reacties van onze klanten. Je kunt ook dit jaar weer rekenen op een fraai en groot aanbod met alleen maar producten en artikelen van de beste kwaliteit, waaruit jij een keuze kunt maken. Teveel keuze? Kom je er alleen niet uit? Wil je wat aanpassingen laten doen in je gekozen kerstpakket? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder en vertellen je wat onze mogelijkheden zijn.

Reuze aanbod en grote voorraad

We zijn er best trots op dat we je zoveel kunnen bieden. Elk jaar opnieuw willen we het voorgaande succes evenaren en zelfs overtreffen. Daar werken alle medewerkers van Kerstpakkettenplaza hard aan mee. Zonder onze afnemers zijn we echter nergens. Het reuze aanbod en onze grote voorraad moeten aan de man worden gebracht. Wanneer jij straks het assortiment bekijkt zul je begrijpen dat dit geen probleem zal worden. Er is een enorme variatie, zodat elke werkgever in staat is om een geschikt kerstcadeau voor zijn medewerkers te vinden: een heerlijk boodschappenpakket (een food pakket of het traditionele kerstpakket), een goede doelen pakket, een luxe wellness pakket, een kunstzinnig pakket, een drankpakket.

Als werkgever houd je uiteraard rekening met je mensen. Je probeert datgene te kiezen waarvan jij denkt dat dit het meest geschikte cadeau is. Vind je dit erg moeilijk? Vraag onze ervaren medewerkers om hulp. Als jij een medewerker wat kunt vertellen over je bedrijf, over je personeel en jouw wensen dan kan een van onze medewerkers je prima verder helpen, zodat jij in december met mooie geschenken voor de dag kunt komen.