Kerstpakketten kopen, vijf tips

De dagen tot aan kerst tellen gestaag af. Heeft u al gedacht aan de kerstpakketten die u dit jaar aan uw medewerkers wilt schenken? Het is de hoogste tijd dat u daar mee aan de slag gaat. Om u op weg te helpen hebben wij vijf tips voor u om er even voor te gaan zitten. Lees ze goed door en voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Kerstpakkettenplaza.nl. Kerstpakketten kopen, vijf tips! Lees ze hier!

Kerstpakketten kopen, vijf tips – Online kerstpakketten kopen

Iedereen kan er gebruik van maken, online kerstpakketten kopen. Het geeft u erg veel voordelen, een ruim assortiment en met een paar drukken op de knop kan alles zo geregeld zijn. Maakt u al regelmatig gebruik van het gemak van online bestellingen plaatsen? Dan kent u al veel voordelen, maar bij Kerstpakkettenplaza.nl gaat u echt volop genieten van nog meer voordelen. De kwaliteit staat voorop en ieder jaar wordt er weer een mooie selectie gemaakt van kerstpakketten. Deze worden u nu online getoond, door op de afbeeldingen te klikken ziet u wat er in het pakket zit. U ziet wat u koopt! Een goede reden om ook dit jaar voor online bestellen te kiezen.

Inspiratie zoeken

Online kunt u zich laten inspireren door alle mooie pakketten. Of dat u nu voor veel of weinig medewerkers een pakket zoekt, voor mannen of vrouwen, een groot of klein pakket, het kan hier allemaal gekozen worden. Het beste kunt u zelf een kijkje nemen op de website en u laten inspireren. Door het ruime aanbod aan pakketten kunt u voor iedereen een mooi pakket kiezen en weet u zeker dat uw medewerkers verrast zullen zijn met de kerst dit jaar. De afbeeldingen van deze pakketten brengen u meteen in de kerststemming, maar helaas moeten we nog even wachten om dit mooie feest weer te mogen vieren samen. Het is voor veel mensen een mooie tijd dus laat u maar eens inspireren door alle producten die er hier online worden aangeboden. Kiezen is nog nooit zo leuk geweest, want wat u ook kiest, het is gegarandeerd een mooi cadeau.

Eigen kerstpakket samenstellen

Het is ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen of een bestaand pakket te kiezen en eventueel wat producten in te wisselen. Hierbij geldt wel een minimale afname van vijftig pakketten. Als u een groot bedrijf heeft zal dat geen enkel probleem zijn en zo kunt u het pakket nog meer naar wens samenstellen. Het kan zomaar zijn dat er een paar producten zijn die u liever niet in het pakket stopt, omdat ze niet bij u passen. Door contact met onze klantenservice op te nemen kan er samen met u gekeken worden wat er aangepast kan worden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een pakket gaat geven wat naar wens is en waar u 100% achter staat om het te geven aan uw medewerkers en misschien ook wel aan uw zakenrelaties.

Budget kiezen

Voordat u een pakket kunt kiezen, is het belangrijk te weten wat voor budget er te besteden is. Of dat het nu om een hoog of laag budget gaat, dat maakt niet uit. Het gaat er om dat u uw medewerkers een kerstgeschenk kunt geven en dat kan hier ongeacht het budget. Er worden u namelijk voor alle budgetten mooie geschenken aangeboden, u kunt dus ieder jaar weer zelf beslissen hoeveel u uit gaat geven per persoon of per pakket. Als u de totaalprijs weet kunt u dat ook delen door het aantal medewerkers en kunt u op prijs zoeken. U ziet dan direct welke pakketten binnen dat budget vallen en dan kunt u een keuze maken.

Wensen van uw medewerkers

Wat zouden de wensen van uw medewerkers zijn? Als u daar eens over na gaat denken, kunt u misschien beter komen tot de keuze van een bepaald kerstpakket. Houden ze van samen eten, wat drinken of van gezelligheid? Lezen ze graag of ontspannen ze zich graag? Er zijn zoveel mogelijkheden met onze kerstpakketten. Zorg dat u uw medewerkers kent, zodat u een leuk passend kerstpakket kunt overhandigen met de feestdagen van 2016. Door u nu te laten inspireren kunt u nog beter een keuze maken en kunt u direct online de kerstpakketten bestellen.

Als u uw keuze heeft gemaakt, nemen wij het van u over en kunt u het loslaten. Met de feestdagen krijgt u van uw medewerkers vast en zeker te horen hoe blij ze zijn met dit mooie pakket! Nog even een paar maanden werken en dan is het weer tijd om iedereen te verrassen. De voorbereidingen kunnen nu getroffen worden dus maak uw keuze vandaag nog!

Kerstpakketten kopen, vijf tips heeft u gelezen. Bekijk onze collectie van 2016 door op de onderstaande afbeelding te klikken!

Kerstpakketten kopen, vijf tips