Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten met een draadmand

Kerstpakketten met een draadmand

Kerstpakketten met een draadmand is de trend van 2016! De draadmand is een metalen mand met of zonder een houten deksel. Met een draadmand verrast u uw medewerkers op een hele bijzondere manier.

Uw medewerkers hebben weer een jaar lang voor uw klaargestaan. Hoe leuk is het dan om hun te verrassen met dit functionele en blijvend kerstgeschenk. De kerstpakketten met draadmand worden natuurlijk aangevuld met luxe foodproducten. Ze zullen zeker niks te kort komen deze kerst! De draagmand; een functioneel kerstgeschenk dat niet zeker niet zal misstaan in iedere huiskamer. Zelfs in de tuin of op uw balkon een mooi plaatje.

Multifunctionele kerstpakketten met een draadmand

De interieur trend van dit jaar is de draadmand. Uw medewerkers zullen dit prachtige product vast al kennen uit alle interieurbladen en tijdschriften. De draadmand is multifunctioneel en staat ontzettend decoratief in ieders huiskamer. De draadmand is te gebruiken op vele manieren te gebruiken. U kunt denken aan een bijzettafeltje, tijdschriftenmand, wasmand, houtblokkenmand en opbergmand voor fleece deken. Uw medewerkers weten er vast raad mee en zullen nog met andere creatieve ideeën komen.

Kerstpakketten met een draadmand? Een modern kerstgeschenk!

Omdat de draadmand de trend van dit jaar is, is de draadmand ruim vertegenwoordigd in ons assortiment kerstpakketten. Wij merken nu al dat het een zeer geliefd artikel is. Onze kerstpakketten worden aangevuld met allerlei luxe zoete en hartige lekkernijen. Al deze producten hebben een feestelijke, maar vooral moderne uitstraling. Ga dit jaar dus voor een modern kerstgeschenk geschikt voor jong en oud!

Bent u nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op onze website en aanschouw kerstpakketten met een draadmand, de hit van 2016 in kerstpakkettenland. Wij hebben alvast een greep uit ons assortiment kerstpakketten met een draadmand voor u geselecteerd. Klik op de onderstaande afbeelding en u komt direct op de goede pagina!

Kerstpakketten met een draadmand