Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding – Kerstpakkettenplaza.nl biedt u een hele ruime keuze uit kerstpakketten met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Wij stellen onze kerstpakketten natuurlijk zo samen dat ze voor u aantrekkelijk zijn. Wij willen tenslotte graag verkopen, logisch. Ik durf best te zeggen dat al onze producten een super prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding

U bevindt zich op Kerstpakkettenplaza.nl, de gróótste online kerstpakketten aanbieders van Nederland en België. Met veel passie en plezier werken wij met meer dan 100 medewerkers vanuit de 13 locaties met de meest ervaren inpakcentrales van Nederland. Bij kerstpakkettenplaza.nl bent u verzekerd van een mooi kerstpakket en een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Door de messcherpe inkoop van A-merken zoals bijvoorbeeld Tristar, Tefal en Rituals maar ook de foodartikelen zoals Lays, van Gils en Bolletje bieden we waar voor uw het meeste waar voor geld. Omdat wij onze kerstpakketten op het laatste moment in kunnen pakken, bent u ook verzekerd van een prima houdbaarheidsdatum op de etenswaren die zich in de pakketten bevinden. Onze kerstpakketten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding bestellen

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding bestellen een hele klus? We maken u wel heel erg makkelijk op onze site. Het bestelproces is zo ingericht dat u eerst eens rustig kunt kijken en vergelijken om vervolgens een vrijblijvende kerstpakketten offerte aan te vragen. Binnen 2 minuten ontvangt u de offerte – deze is overigens natuurlijk – volledig vrijblijvend! Gaat u met ons in zee? Stuur dan een bevestigende mail naar ons, vervolgens gaan we uw opdracht bevestigen en in gang zetten. We pakken uw kerstpakketten in, palletiseren het geheel en transport zal gepland gaan worden. Op de dag welke u heeft aangegeven arriveert uw bestelling en kan het uitdelen beginnen – We wensen u en uw collega’s alvast een hele fijne kerstvakantie!

Voor kerstpakketten met een goed prijs-kwaliteitverhouding klikt u op de afbeelding!

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding