Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding – Kerstpakkettenplaza.nl biedt u een hele ruime keuze uit kerstpakketten met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Wij stellen onze kerstpakketten natuurlijk zo samen dat ze voor u aantrekkelijk zijn. Wij willen tenslotte graag verkopen, logisch. Ik durf best te zeggen dat al onze producten een super prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding

U bevindt zich op Kerstpakkettenplaza.nl, de gróótste online kerstpakketten aanbieders van Nederland en België. Met veel passie en plezier werken wij met meer dan 100 medewerkers vanuit de 13 locaties met de meest ervaren inpakcentrales van Nederland. Bij kerstpakkettenplaza.nl bent u verzekerd van een mooi kerstpakket en een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Door de messcherpe inkoop van A-merken zoals bijvoorbeeld Tristar, Tefal en Rituals maar ook de foodartikelen zoals Lays, van Gils en Bolletje bieden we waar voor uw het meeste waar voor geld. Omdat wij onze kerstpakketten op het laatste moment in kunnen pakken, bent u ook verzekerd van een prima houdbaarheidsdatum op de etenswaren die zich in de pakketten bevinden. Onze kerstpakketten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding bestellen

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding bestellen een hele klus? We maken u wel heel erg makkelijk op onze site. Het bestelproces is zo ingericht dat u eerst eens rustig kunt kijken en vergelijken om vervolgens een vrijblijvende kerstpakketten offerte aan te vragen. Binnen 2 minuten ontvangt u de offerte – deze is overigens natuurlijk – volledig vrijblijvend! Gaat u met ons in zee? Stuur dan een bevestigende mail naar ons, vervolgens gaan we uw opdracht bevestigen en in gang zetten. We pakken uw kerstpakketten in, palletiseren het geheel en transport zal gepland gaan worden. Op de dag welke u heeft aangegeven arriveert uw bestelling en kan het uitdelen beginnen – We wensen u en uw collega’s alvast een hele fijne kerstvakantie!

Voor kerstpakketten met een goed prijs-kwaliteitverhouding klikt u op de afbeelding!

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding