Kerstpakketten met flavour chests

Inmiddels zitten we alweer midden in het kerstpakketten-seizoen! Dit betekent dat het tijd is om de kerstgeschenken voor uw medewerkers te kiezen. Op Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kerstcadeaus. Hiermee bieden wij het grootste assortiment van Nederland. Dit jaar hebben wij ook luxe kerstpakketten met flavour chests.

Kerstpakketten met flavour chests kopen

Geeft u uw personeel graag een luxe drankpakket deze kerst? Dan zijn de flavour chests misschien wel wat voor u. De flavour chests zijn stijlvolle en zeer luxe drankpakketten met zes of twaalf samples van echte premium drank merken. De samples zijn ieder 40 ml en de inhoud van een chest is genoeg voor een leuke thuisproeverij voor 2 of 3 personen. Naast de samples bevatten de kerstpakketten met flavour chests uitgebreide informatieboekjes over de inhoud en achtergrond van de drank. Dankzij de luxe flavour chests kunt u kennismaken met verschillende soorten kwaliteitsdrank. De flavour chests zijn beschikbaar in vier soorten drank: Whisky, Gin, Rum en Cognac.

Kerstpakketten met flavour chests vergelijken

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kerstpakketten met flavour chests? Dan kunt u ons gehele aanbod bekijken op Kerstpakkettenplaza.nl. Met ons enorm ruime aanbod kan het lastig zijn om meteen het juiste kerstgeschenk te kiezen. We hebben het zoeken daarom wat makkelijker gemaakt voor u. U kunt eenvoudig zoeken op product of thema via de zoekfunctie van de website. Dit doet u door bijvoorbeeld ‘Flavour Chest’ in te typen als zoekopdracht. Vervolgens krijgt u een volledig overzicht te zien van al onze kerstpakketten met flavour chests. Zo kunt u de kerstpakketten gemakkelijk met elkaar vergelijken en uw favoriet kiezen.

Kerstpakketten met flavour chests bestellen

Heeft u uw keuze gemaakt en het meest geschikte kerstpakket voor uw medewerkers gevonden? Dan is het tijd om bij ons te bestellen. U kunt eenvoudig en snel online bestellen door uw gegevens en voorkeuren in te vullen. Vervolgens ontvangt u direct een vrijblijvende offerte van ons per mail. Indien u deze mail beantwoordt met ‘Akkoord’, gaan wij voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat uw kerstpakketten bijtijds op het door u gewenste adres afgeleverd worden.

Mocht u vragen hebben, neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Zij zitten klaar om u te helpen!

Kerstpakketten met flavour chests
Kerstpakketten met flavour chests