Kerstpakketten natuurlijk

Je hoeft je niet af te vragen of je dit jaar opnieuw voor kerstpakketten voor je personeel kiest, natuurlijk regel jij in december fraaie kerstpakketten voor je medewerkers. Mogen wij je daarbij helpen? We nemen je graag de zorg voor mooie kerstpakketten uit handen. Als je op onze website kijkt schrik je wellicht van het reuze aanbod en weet je niet waar je moet beginnen. Dat valt echter reuze mee, want we hebben overzicht voor je gecreëerd. Op onze website staan diverse categorieën kerstpakketten, per categorie zijn de cadeaus in prijsklassen verdeeld. Ken je budget per medewerker of het totale budget dat je kunt besteden uit kerstpakketten en de rest is eenvoudig. Zijn er vragen dan staat onze klantenservice voor je klaar om je verder te helpen.

Natuurlijk kerstpakketten voor je zakenrelaties

Twijfel je nog of je dit jaar kerstpakketten voor je zakenrelaties gaat regelen? Niet doen, zakenrelaties zijn erg belangrijk. Het overhandigen van kerstpakketten aan zakenrelaties is een prima gebaar om de samenwerking te onderstrepen. Maak werk van deze goede relatie, zodat je ook in de toekomst op een prettige manier blijft samenwerken. Zorg dat jouw naam en die van je bedrijf nog eens positief op de kaart worden gezet bij je zakenrelaties, de feestdagen zijn daarvoor een goede gelegenheid.

Wat kun je besteden aan de kerstpakketten voor je zakenrelaties en voor hoeveel personen wil jij een kerstgeschenk regelen? Als je dat weet kun je per categorie en prijsklasse bekijken welk cadeau het gaat worden. Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat er voor zakenrelaties vaak gekozen wordt voor een drankpakket, een mooie fles wijn of enkele flessen wijn met of zonder accessoires en snacks. Is bij je bekend dat je te maken hebt met een liefhebber van bier in plaats van wijn, dan behoort een bierpakket ook tot de mogelijkheden. Wij helpen je graag bij je keuze als je hulp nodig hebt of van onze ervaring gebruik wil maken.

Natuurlijk Sintsurprises voor je personeel

Naast de kerstpakketten heeft Kerstpakkettenplaza een mooi aanbod Sintsurprises. Lekkernijen als speculaas, taai-taai, schuimpjes, chocoladeletters. het echte Sinterklaas snoepgoed! Deze heerlijke producten worden feestelijk verpakt, kortom een leuke surprise en vanaf een paar euro’s heb je er al een. Dus vind jij het leuk om naast de kerstpakketten je mensen te verrassen en te verwennen met heerlijk snoepgoed (vergis je niet, want ook volwassenen houden ervan), plaats je bestelling bij ons en wij zorgen voor mooie cadeautjes.

Een super leuke verrassing als ook de volwassenen op 5 december iets lekkers krijgen van hun werkgever. Wij helpen hier graag aan mee. Kijk eens naar de prijzen, die zullen zeker geen struikelblok zijn. Speel dit jaar voor Sinterklaas voor de kinderen van je werknemers en de werknemers. Wij zorgen ervoor dat je leuke surprises in diverse prijsklassen bij ons kunt bestellen.

Kerstpakketten uitdelen, doen!

Kerstpakketten uitdelen, dat is een prachtig gebaar naar je personeel toe, daar hoef je waarschijnlijk niet over na te denken. Kerstpakketten uitdelen, doen! Als je een bedrijf runt dan weet je als geen ander hoe belangrijk goed personeel is. Mensen waar je op kunt bouwen, die graag een stapje extra zetten als dat nodig is, zijn goud waard. Laat dat merken in woorden en daden. Het is geen verplichting om kerstpakketten uit te delen, maar het is wel een mooi gebaar van dankbaarheid over de inzet van het afgelopen jaar. Jouw medewerkers zullen dit gebaar zeer op prijs stellen.

Wij, medewerkers van Kerstpakkettenplaza, zorgen ervoor dat er genoeg te kiezen is en dat er voor elk budget kerstpakketten te bestellen zijn. Jij maakt een keuze en wij regelen de rest en dat doen we goed. Lees onze top tien van beloften en je weet waar je op kunt rekenen als je bij Kerstpakkettenplaza je order plaatst.

Sintsurprises leuk, doen!

Onverwacht een cadeautje krijgen, daar zijn niet alleen kinderen blij mee. Ben je in de mogelijkheid om dit jaar wat extra’s te doen voor je medewerkers, omdat de resultaten van het bedrijf prima zijn, dan is de verjaardag van Sinterklaas wellicht een goede gelegenheid om die daarvoor aan te grijpen. Naast de kerstpakketten kun je op de website van Kerstpakkettenplaza ook genieten van leuke en lekkere Sintpakketten vanaf een paar euro’s. De surprises zijn feestelijk verpakt. Groot en klein zal genieten van het heerlijke Sint snoepgoed al dan niet met accessoires. Sintsurprises leuk om te geven en lekker om te ontvangen, dus doen!