Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten nog leverbaar

Kerstpakketten nog leverbaar

Vele van onze kerstpakketten zijn nog leverbaar. Echter zijn er al vele uitverkocht en die kunnen niet meer besteld worden. Op de site treft u ons actuele aanbod aan van kerstpakketten die we nu nog kunnen leveren. Zeker nu lopen de voorraden hard terug en raken de meeste pakketten uitverkocht. Zeker bij grote aantallen levert dit problemen op.

Wees er op tijd bij!

Zeker laat in het seizoen, eind november en de maand december, zijn niet meer alle pakketten leverbaar. Beslis daarom niet op het laatste moment maar bestel al vroeg in het seizoen uw kerstpakketten. Als u heel veel kerstpakketten wilt bestellen (enkele honderden stuks) is het aan te raden deze zo vroeg mogelijk te bestellen.

Ook het zelf samenstellen van kerstpakketten kunt u beter op tijd doen omdat dit extra tijd vergt om deze te produceren, hiervoor moet er een nieuw productieproces opgestart worden. Vraag daarom tijdig uw kerstpakketten aan zodat u zeker weet dat deze nog leverbaar zijn en op tijd geleverd kunnen worden.

Klik op de onderstaande afbeelding en bestel direct uw kerstgeschenk online!

Kerstpakketten nog leverbaar