Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Kerstpakketten nog leverbaar

Kerstpakketten nog leverbaar

Vele van onze kerstpakketten zijn nog leverbaar. Echter zijn er al vele uitverkocht en die kunnen niet meer besteld worden. Op de site treft u ons actuele aanbod aan van kerstpakketten die we nu nog kunnen leveren. Zeker nu lopen de voorraden hard terug en raken de meeste pakketten uitverkocht. Zeker bij grote aantallen levert dit problemen op.

Wees er op tijd bij!

Zeker laat in het seizoen, eind november en de maand december, zijn niet meer alle pakketten leverbaar. Beslis daarom niet op het laatste moment maar bestel al vroeg in het seizoen uw kerstpakketten. Als u heel veel kerstpakketten wilt bestellen (enkele honderden stuks) is het aan te raden deze zo vroeg mogelijk te bestellen.

Ook het zelf samenstellen van kerstpakketten kunt u beter op tijd doen omdat dit extra tijd vergt om deze te produceren, hiervoor moet er een nieuw productieproces opgestart worden. Vraag daarom tijdig uw kerstpakketten aan zodat u zeker weet dat deze nog leverbaar zijn en op tijd geleverd kunnen worden.

Klik op de onderstaande afbeelding en bestel direct uw kerstgeschenk online!

Kerstpakketten nog leverbaar