Kerstpakketten ruime voorraad

Om ervoor te zorgen dat onze klanten uit veel kerstpakketten een keuze kunnen maken, moeten we een ruim assortiment aanbieden, dat uit diverse categorieën bestaat. We houden er ook rekening mee dat niet iedereen hetzelfde budget heeft om aan kerstpakketten uit te geven, daarom vind je bij ons, Kerstpakkettenplaza naast de diverse categorieën ook diverse prijsklassen. Er is veel keuze en er zijn veel mogelijkheden, zodat iedereen, echt iedereen bij ons gegarandeerd zal slagen voor een fraai kerstcadeau. Veel keuze is prettig, maar het kan daardoor ook moeilijk zijn om het meest geschikte pakket te kiezen. Wanneer jij ons informeert over je wensen, zullen wij je daarbij helpen. Heb je zelf een geschikt pakket gevonden, maar wil je enkele producten wisselen tegen andere, ook die mogelijkheid bieden wij bij een minimale afname van 50 kerstpakketten. Neem daarvoor wel even contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Een ruime voorraad helpt ons

Wij, Kerstpakkettenplaza, kunnen aan bijna al je wensen voldoen, mits je op tijd je bestelling plaatst en eventuele wijzigingen, het wisselen van producten, doorgeeft. Ons aanbod is groot en wij hebben een enorme voorraad, waardoor wij je goed van dienst kunnen zijn. Een ruime voorraad helpt ons tevens om je zelfs kort voor de feestdagen te voorzien van kerstcadeaus. Hierbij moet wel een kanttekening worden gemaakt. Het is namelijk mogelijk dat wegens enorm succes bepaalde kerstpakketten, producten en of artikelen zijn uitverkocht zo vlak voor kerst. Nabestellingen zijn dan niet altijd meer mogelijk. Wij willen je niet teleurstellen en daarom geven we je het advies om de kerstpakketten op tijd te regelen. In dat geval kun jij voor 100% op ons rekenen en kun je aan je medewerkers straks een fraai cadeau overhandigen.

Uit voorraad leverbaar

Zoals je zeker al hebt gelezen en als vaste klant weet je uit ervaring dat ons aanbod ontzettend groot is. We zijn er trots op om je straks te kunnen laten genieten van ons prachtige en grote assortiment voor kerst 2017. Wij zijn er al druk mee bezig, jij moet nog even wachten. We weten dat de verwachtingen van onze klanten hoog zijn en dat motiveert ons om de lat hoog te leggen. Populaire kerstpakketten zullen blijven, nieuwe trends worden toegevoegd. Wij doen er alles aan om onze webshop te laten uitblinken, maar vooral ook om onze klanten en potentiële klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn door naast een groot aanbod ook veel variatie aan te bieden. Variatie wat betreft inhoud, maar ook wat betreft prijs. Onze kerstpakketten zijn uit voorraad leverbaar. Toch kan het voorkomen, als je erg laat een bestelling plaatst, dat een bepaald pakket door enorm succes is uitverkocht.

Kerstpakketten 2017

Wij zetten dan alles op alles om jouw bestelling toch in orde te maken, maar kunnen dit niet garanderen. Soms is nalevering mogelijk, maar zo vlak voor kerst lukt ons dat niet altijd. Daar willen we graag eerlijk over zijn. Om dit probleem, een uitverkocht pakket of een uitverkocht product, te voorkomen, zorg jij ervoor dat je op tijd je bestelling plaatst. Wij zorgen ervoor dat jij vanaf hartje zomer onze kerstpakketten kunt bewonderen. Je hebt dan nog ruim de tijd om een keuze te maken. Je bent dan verzekerd van kerstpakketten die uit voorraad leverbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat de cadeaus gegarandeerd op tijd bij je worden afgeleverd.

Wisselen van producten

Een ruime voorraad zorgt ervoor dat wij de gelegenheid hebben om kerstpakketten samen te stellen zoals jij dat wil. Wellicht wil jij van een bestaand pakket enkele producten wisselen met andere producten. Wij bieden je deze mogelijkheid, waardoor het kerstpakket iets heel persoonlijks krijgt. Uit eerdere jaren is gebleken dat onze kerstpakketten “eruit vliegen”, waardoor onze grote voorraad zomaar snel kan slinken.

Heb jij echter je bestelling op tijd geplaatst dan ben jij verzekerd van de levering. Klanten die een last minute bestelling plaatsen moeten hun keuze soms wat bijstellen, omdat bepaalde producten uitverkocht kunnen zijn. Nadat wij tevergeefs hebben geprobeerd om producten na te bestellen helpen wij je verder om een ander geschikt product te vinden ter vervanging. Wij gaan ver in onze dienstverlening, omdat wij je liever niet teleurstellen en je graag fraaie kerstpakketten willen leveren, waarover je helemaal tevreden bent.