Kerstpakketten veilig bestellen

Kerstpakketten veilig bestellen? Kies voor Kerstpakkettenplaza.nl!

Gaat u er ook van uit dat als u een kerstpakket online aanschaft dat uw gegevens in veilige handen zijn? Wij vinden dat heel normaal.Toch blijkt helaas maar al te vaak dat dit niet het geval is en dat uw privacy gegevens eenvoudig te achterhalen zijn met alle risico’s van dien.

Kerstpakketten veilig bestellen

– Omdat wij van Kerstpakkettenplaza.nl vinden dat het omgaan met de gegevens van onze klanten een bijzonder hoge prioriteit moet hebben, laten we middels Thuiswinkel waarborg met hoge frequentie een risico analyse uitvoeren door ForusP, om er zo zeker van te zijn dat onze website en online diensten uw gegevens maximaal beschermen. Wij zijn dan ook trotse dragen van het ForusP OWASP Top10 Secure logo! Hieronder een zinssnede uit een recente brief van Thuiswinkelwaarborg
Beste Thuiswinkel lid,

Voor Thuiswinkel.org en BeCommerce leden testen wij op de meest gevaarlijke en door hackers misbruikte kwetsbaarheden volgens de laatste OWASP Top 10 lijst. Uw webwinkel is daarop gecontroleerd en als zeer veilig bevonden.

Om uw klanten te laten weten dat uw webwinkel regelmatig op veiligheid wordt gecontroleerd, mag u ons ForusP OWASP Top10 Secure logo op uw website voeren.

Het lijkt ons dan ook een geruststellende gedachte te weten dat uw gegevens veilig zijn!

Het spreek voor zich dat we uw kerstpakketten bestelling veilig, deskundig en graag verwerken. Met meer dan 1.000 verschillende kerstpakketten, zit er zeker een kerstpakket bij dat geschikt is voor medewerkers en/of relaties. Advies of tips nodig? Ons team staat u graag bij en ‘loopt’desgewenst de mogelijkheden met u door. Blij zijn we jaarlijks met onze meer dan 10.000 actieve klanten en zijn verheugd jaarlijks een groeiende stroom klanten te mogen verwelkomen. Zien we u ook dit jaar? Vraag gerust één of meerdere offertes aan, het is geheel vrijblijvend en wij verzorgen het graag.

Kerstpakketten veilig bestellen